Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Державна міграційна служба інформує!
2019-03-01

Для реєстрації на ЗНО та вступу до вишів учням варто завчасно потурбуватися про оформлення ID-паспорта

Перший паспорт громадянина України виготовляють безкоштовно.

Школярі Полтавщини, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-паспорта.

УДМС України в Полтавській області сприяє учням у оформленні паспортів та вчасності їх отримання. Для школярів своєчасне оформлення ID-картки є необхідним, адже її копію потрібно подавати в комплекті документів для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання.

Відповідно до чинного законодавства, перший паспорт видається безкоштовно, за місцем реєстрації та не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня подачі заяви-анкети для його отримання. Оформити ID-картку у місті школярі можуть за адресами територіальних підрозділів – провулок Шкільний, 6 (Київський РВ УДМС); вул. Героїв Сталінграда, 30 (Шевченківський РВ); провулок Рибальський, 16а (Подільський РВ); вул. Олени Пчілки (Луценка), 19а (Полтавський РВ). Детальніший список адрес територіальних підрозділів можна переглянути на сайті ДМС України за посиланням: завантажити.

Окрім підрозділів міграційної служби, перший паспорт учні можуть оформити у Центрах надання адміністративних послуг. По області доступна ця послуга у м. Полтаві (вул. Соборності, 36), м. Кременчуці (вулиця Гагаріна, 14) і м. Миргороді (вулиця Гоголя, 171/1).

Докладну інформацію про процедуру оформлення ID-картки дивіться веб-сайті ДМС України за цим посиланням: завантажити.

У разі виникнення будь-яких питань мешканців області просимо звертатись на гарячу лінію Управління (0532) 60-89-69 або на сторінку УДМС України у Полтавській області у Facebook.

 

 

 

УДМС України в Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]