Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

дітей україни російської федерації ніколи агресії збройної внаслідок життя інших проти українських вшанування стали загинули жертвами варварських злочинів сьогодні
День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації
2024-06-04

Жертви серед українських дітей – наша жахлива реальність. 4 червня Хорольська міська територіальна громада разом з Україною вшановує пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. На території Донецької, Луганської та інших областей із 2014 року внаслідок збройної агресії Російської Федерації та інших дій країни агресора проти України загинуло багато дітей, точна кількість яких наразі не встановлена.

Чимало дітей пропали безвісти, отримали поранення й каліцтва, депортовані чи примусово вивезені до рф. Враховуючи цей жахливий факт, Верховна Рада України установила в Україні пам’ятний День для вшанування пам'яті дітей, які стали жертвами російського терору.

Країна-агресор обірвала життя українських дітей. Більше ніколи не пролунає дитячий сміх. Ніколи не здійсняться дитячі мрії. Ці діти стали безвинними жертвами окупантів і їх варварських злочинів. Сьогодні вкрай важлива підтримка та рішучість світових партнерів і союзників України, аби дати гідну відсіч ворогу, зупинити російський терор і захистити життя дітей і дорослих. За всі цинічні злочини рашистам ніколи не буде ні забуття, ні прощення.

 

Міський голова, Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]