Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
2018-03-16

Кожної третьої неділі березня в Україні відзначається професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Працівники КП «Комунсервіс» виконують важливу функцію у нашому місті, забезпечуючи життєдіяльність райцентру, комфортні умови проживання у ньому для населення, зручності і затишок.

При будь-яких погодних умовах, у негоду, у заметілі і хуртовини, і в день, і в ночі, комунальне підприємство стабільно забезпечує належний стан проїзної частини доріг і тротуарів, забезпечує місто питною водою та підтримує безперебійну роботу інженерних комунікацій, забезпечує послуги з водовідведення, оперативно ліквідовує пориви водопровідної мережі, адже якісне надання комунальних послуг для населення та турбота про комфорт і зручності для кожного мешканця міста – це не просто професійно кредо, а принципова позиція підприємства і його керівника Владислава Івановича Вовка.

З вітальним словом до трудового колективу звернулися голова Хорольської РДА Лариса Миколаївна Звірко, т.в.о. голови Хорольської районної ради Роман Миколайович Главацький. Від імені міського голови, депутатського корпусу та виконавчого апарату міської ради комунальники отримали вітання від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Олексійовича Місніченка з побажаннями міцного здоров’я, невичерпної енергії, сил і завзяття, терпіння і витримки, добробуту, досягнення нових професійних висот і плідних результатів своєї праці задля процвітання нашого міста, задля того, щоб воно завжди було чистим і впорядкованим, квітучим, освітленим і благоустроєним.

Керівники районного та міського рівня нагородили почесними грамотами кращих працівників.

Зокрема, грамотами та нагрудними знаками Полтавської обласної ради нагороджено слюсаря АВР Сергія Анатолійовича Реву та начальника абонентського відділу Валентину Іванівну Кривохижу.

З вдячністю за щоденну копітку і наполегливу працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання своїх службових обов’язків, ініціативність, наполегливість і вагомий внесок у позитивні зміни в нашому місті відзначено почесними грамотами міського голови 18 осіб, які працюють у комунальному підприємстві. Почесні нагороди отримали кращі з кращих: слюсар аварійно-відновлювальних робіт Володимир Григорович Кришталь, машиніст насосних установок Володимир Миколайович Ткаченко, вантажник Іван Васильович Ослам, озеленювач Артур Євгенійович Івашина, робітники з благоустрою Олександр Миколайович Грачов, Олександр Васильович Стовба, Любов Миколаївна Решетняк, інспектор благоустрою Ніна Василівна Чишко, тракторист Олександр Андрійович Луцай, охоронники Юрій Леонідович Ковальчук і Олександр Петрович Іщенко, водії Леонід Григорович Солодкий і Юрій Миколайович Лукьяненко, начальник фінансового відділу Ірина Миколаївна Дешева, комірник Надія Володимирівна Заєць, юрисконсульт Олеся Сергіївна Репік, бухгалтер Ярослава Миколаївна Даценко, прибиральниця території Людмила Іванівна Короленко.

Праця комунальників, безумовно, нелегка і супроводжується рядом специфічних складностей , часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям.

Нехай легкими будуть подолання перешкод, наші дорогі вартові порядку!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]