Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

поліції лубенського області полтавській відділення старшого лейтенанта сектору національної україни міського відділу false професійного грамотами голови правопорядку липня calibri обов’язкі
Честь і шана вартовим правопорядку: 6-та річниця створення Національної поліції України
2021-07-02

Професія поліцейського – одна з найвідповідальніших, найважливіших для суспільства, але водночас і небезпечна за характером праці в загрозливих для здоров’я, а то й життя ситуаціях. Завдяки праці поліцейських з високим ступенем ризиків зберігається мир і спокій нашого повсякденного життя, громадський правопорядок і безпека кожного українця.

День Національної поліції щорічно відзначається 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року №97. Цьогоріч урочисте відзначення професійного свята та шостої річниці від дня створення Національної поліції України відбулося напередодні встановленої дати – 2 липня 2021 року. Святковий захід відбувся в залі засідань відділення поліції №2 Лубенського районного відділу поліції ГУ НП в Полтавській області.

За особистим дорученням міського голови Сергія Волошина його заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Місніченко, як представник місцевої влади, адресував вітання поліцейським Хорольщини та взяв участь у церемонії вручення заслужених нагород. Разом з ним до нагороджень почесними грамотами представників особового складу поліції долучився капітан поліції, старший інспектор сектору кадрового забезпечення – Сергій Романенко. За поданням місцевого відділення поліції грамотами міського голови нагороджено кращих у професії, які проявили самовідданість, ініціативність та професіоналізм при виконанні службових обов’язків.

За зразкове виконання службових обов’язків відзначено грамотами міського голови: капітана поліції, старшого оперуповноваженого зонального сектору №2 відділу кримінальної поліції Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області – Андрія Лисенка; старшого лейтенанта поліції, оперуповноваженого зонального сектору №2 відділу кримінальної поліції Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області – Сергія Гавриленка; старшого лейтенанта поліції, дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області Богдана Пуха; старшого сержанта поліції, помічника чергової частини відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області – Олександра Лозу; старшого лейтенанта поліції, слідчого відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області – Маргариту Богатиренко та лейтенанта поліції, інспектора сектора реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області – Олександра Палія.

Наші хорольські поліцейські гідно стоять на варті правопорядку в нашому суспільстві, забезпечуючи охорону прав і свобод громадян, протидіючи злочинності, підтримуючи публічний порядок та громадську безпеку в цілодобовому режимі.

У День професійного свята та з нагоди шостої річниці Національної поліції України бажаємо усім поліцейським відмінного здоров’я, витривалості, наснаги, вдалої служби, професійного зростання, незламного духу та міцної віри у своє покликання на благо українському народові!  

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]