Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади міської голови хорольської міського роботу роботи звіту перед видатків загальної центру працівникам громаді медицини депутат бюджету досягнення первинної
Час підбиття підсумків та нових планів роботи в громаді
2021-12-20

У відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами. 20 грудня 2021 року, у залі засідань адміністративного приміщення Хорольської міської ради відбувся публічний звіт Хорольського міського голови Сергія Волошина.

Перед початком публічного звітування про свою роботу та роботу виконавчих органів Хорольської міської ради за 2021 рік Сергій Михайлович здійснив приємну місію для представників первинної ланки медицини громади. Разом із головним лікарем КНП «Хорольський центр первинної медико-санітарної допомоги» Леонідом Соболем вручили ключі від 2-х скутерів та 16 велосипедів працівникам ФАПів та амбулаторій загальної практики сімейної медицини.  

За ініціативи міського голови ці транспортні засоби придбано для медиків у сільські населені пункти за благодійні кошти від працівників виконавчого комітету, фінансового управління, відділу соціального захисту, Територіального центру та Центру соціальних служб міської ради. Зачасту фельдшерам доводиться першими надавати невідкладну медичну допомогу мешканцям віддалених сіл та приходити за першим їх покликом, коли здоров’я, а то й життя знаходиться під загрозою. Тож покращення мобільності сільських медиків хоча б завдяки таким доступним технічним засобам має важливе значення в умовах непростого сьогодення.   

Після церемонії вручення подарунків медичним працівникам відбулася офіційна частина звіту голови. Очільник громади звітував перед присутніми в залі представниками громади про свою роботу за перший рік своєї роботи на посаді голови вже не міста, а цілої громади. Рік був непростим через суспільно-політичні та соціально-економічні проблеми на рівні громади і всієї України в цілому, однак забезпечити життєдіяльність усіх сфер все-таки вдалося на належному рівні.

Основний акцент звіту було направлено на загальні досягнення у громаді, а звіт про результати роботи окремо по старостинських округах буде представлено на місцях головою, старостами та діловодами на початку 2022 року.

Проаналізувавши дохідну частину доходів бюджету Хорольської міської територіальної громади, звітуючий зазначив позитивну тенденцію його перевиконання на 108%. Сергій Михайлович подякував усім платникам податків за внесок у наповнення міського бюджету, який є міцним фундаментом та основним фінансовим джерелом для розбудови та розвитку нашої громади. Також зазначив про найбільш важливі інфраструктурні об’єкти, які вдалось реалізувати завдяки залученим інвестиціям.

 Очільник громади детально розповів про досягнення та проблеми, а також озвучив обсяги фінансування в розрізі показників видатків та частки до загальної суми видатків по кожній сфері. Після доповіді міського голови в обговоренні звіту взяли участь головний лікар КНП «Хорольська міська лікарня», депутат Полтавської обласної ради Михайло Виноград, депутат Хорольської міської ради попереднього скликання Анатолій Ящук та активісти громадськості. Міський голова взяв до уваги їх зауваження, побажання та пропозиції для врахування в подальшій роботі.

Немало зроблено, ще більше планується зробити, але на все потрібен час, фінансові можливості та спільна злагоджена робота.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]