Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни захисників захисниць територіальної нашої нехай підтримку українського міської історії обласної кожного полтавської батьківщину громади разом збройних людмила коштів мірошні
БОРОЛИСЬ! БОРЕМОСЬ! ПОБОРЕМО!
2022-10-15

14 жовтня Хорольська громада разом зі всією Україною відзначила трійку тісно взаємопов’язаних, історично і духовно значимих свят у добу запеклої звитяжної боротьби за Батьківщину. У середмісті, на центральній площі зібралося чимало містян, мешканців і гостей нашої територіальної громади, аби належно відзначити День захисників і захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

З головної сцени від представниці місцевої влади – секретаря міської ради Юлії Бойко лунали вітання на адресу славних спадкоємців козацького роду – мужніх, сміливих, відважних захисників і захисниць Вітчизни сучасної доби. Це ті люди, чиї імена прописані золотими літерами в новітній історії України, частині світової історії. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів – борців  за територіальну цілісність  та суверенітет нашої держави. Пом’янули кожного і кожну, хто в різні часи становлення й утвердження української державності віддав найдорожче – свої життя.

Захід передусім спрямований на підтримку бойового духу військових, які продовжують боротися за кожного з нас і Батьківщину на фронтових лініях вогню. Головною метою національно-патріотичного благодійного концерту було звеличення спадкоємності героїчних традицій сильного духом українського народу та ратної слави наших Героїв. А разом з тим вдалося організувати збір коштів у підтримку Збройних сил України. Зараз, як ніколи раніше, нам потрібно бути єдними, згуртованими і допомогти захисникам виконати священну місію – вигнати окупантів з рідної землі! Хорольці відгукнулися на заклик, об’єдналися і зробили пожертви нашим військовослужбовцям.

Урочисту частину свята розпочали з церемонії нагороджень. Депутат Полтавської обласної ради Людмила Мірошніченко вручила грамоти Полтавської обласної військової адміністрації членам добровольчого фомування №1 Хорольської міської територіальної громади.

Принагідно до святкової дати кращим трудовим колективам і працівникам Хорольщини, які попередньо були занесені на дошку пошани, в урочистій атмосфері вручили заслужені відзнаки. Звеличені працею люди в умовах непростого сьогодення теж відіграють важливу ключову роль. Вони тримають тил, зміцнюють економічний, волонтерський фронт. І кожен на своєму фронті робить подвиг, щоб наблизити нашу Перемогу!

Зі святом дорогі наші, любі захисники і захисниці! Нехай Пресвята Богородиця збереже під своїм покровом ваші хоробрі серця. Нехай загояться всі рани, розчиниться пролита кров. Віримо, що побачимо нашу славну Україну квітучою і мирною.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]