Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської сесії хорольської планується затверджено загиблих сімей відділу захисників поліції бюджету членів громади дошок україни метою меморіальних доступний області
Анонс новин із сесійної зали Хорольської міської ради VIII скликання
2024-03-15

У п’ятницю, 15 березня, у плановому порядку згідно з розпорядженням міського голови та за його головуванням відбулося перше пленарне засідання 53 сесії. У сесії взяли участь 19 депутатів міської ради та депутати Полтавської обласної ради – Фахраддін Мухтаров та Олег Баканов. У ході розгляду внесених на розгляд сесії ключових питань, першочергово прийнято рішення щодо виділення коштів на потреби ЗСУ та відділенню поліції №2 Лубенського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

У рамках ухваленої Програми протидії профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Хорольської міської територіальної громади на 2023-2025 роки для поліції планується придбати з бюджету громади спеціалізований автомобіль Renault Duster з подальшим проведенням його реєстрації в регіональному сервісному центрі МВС України.

З метою гідного вшанування полеглих земляків-військовослужбовців ЗСУ із Штомпелівського та Новоаврамівського старостатів, виділено кошти в сумі 128 тис. грн на придбання меморіальних дошок. Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, який очолює Оксана Левіна, визначено відповідальним балансоутримувачем меморіальних дошок. Планується провести тендер з метою виготовлення та встановлення на шкільному подвір’ї у с.Штомпелівці меморіальних дошок в пам’ять полеглих Героїв – Буряка Олександра Анатолійовича, Великого Віталія Володимировича та Савченка Тараса Васильовича. Також планується виготовить пам’ятні таблички і встановити їх поблизу адмінбудівлі у с.Новоаврамівка для загиблих Захисників – Левченка Миколи Анатолійовича, Барила Станіслава Миколайовича, Мар’ясова Михайла Леонідовича, Кратенка Романа Сергійовича та Васецького Олександра Івановича.

Бюджетні кошти з перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету – із вільного залишку, що утворився станом на 01.01.2024, направлено на галузь освіти, Територіальному центру соціального обслуговування, на  виконання заходів Програми підтримки військових частин та інших військових формувань ЗСУ на 2024 рік тощо.

Підтримуючи нову державну ветеранську політику, міська рада намагається створювати сприятливе середовище та підтримку належного соціального, морального та психологічного стану членів сімей загиблих (померлих) Захисників. Тож, депутатами міської ради затверджено «Комплексну Програму підтримки військовослужбовців, що брали (беруть) участь у захисті безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області на 2024-2026 роки». З метою покращення якості надання адміністративних послуг для мешканців тергромади для відділу «ЦНАП» виконавчого комітету затверджено Перелік адміністративних послуг, який в цілому налічує 225 найменувань. Також створено 10 віддалених робочих місць адміністратора відділу «ЦНАП» у старостинських округах та затверджено 150 адмінпослуг, які вони надаватимуть у межах визначених повноважень суб’єктам звернень.

Начальник фінансового управління прозвітувала про виконання бюджету Хорольської міської територіальної громади за 2023 рік (звіт доступний у розділі «Бюджет громади»). Про результати фінансово-господарської діяльності за 2023 рік прозвітували директори КП "Комунсервіс", КП "Добробут" та КП "Господар". За результатами розгляду 35 питань порядку денного на першому пленарному засіданні 53 сесії прийнято відповідні рішення. Протокол результатів поіменного голосування депутатами по кожному питанню доступний у відкритому доступі у розділі «Міська влада». Друге пленарне засідання 53 сесії планується провести у середу, 20.03.2024.

 


  Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]