Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя років людей громади війни ювіляр свідком петровича заступник микола рідних петрович рідної нашому допомогли цінності сімейні худорлявої зустрічі
90 років людського життя – благословенний Богом вік!
2024-10-18

У нашому місті Хоролі відбулася важлива подія – 18 жовтня 2024 року шанованому довгожителю, Миколі Петровичу Добридіну, виповнилося 90 років. Міський голова Сергій Волошин доручив почесну місію представникам міської ради привітати іменинника з ювілейним Днем народження. Миколу Петровича привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Місніченко, який завітав до сивочолого ювіляра з вітальною промовою та подарунками. Люди з багатим життєвим багажем є носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Таку добру традицію – вітати з поважним ювілеєм довгожителів Хорольської громади започатковано, щоб подарувати літнім людям увагу, турботу і тепло людських сердець.

Його ювілей став святом не лише для родини, але й для всієї громади. У своїй промові заступник відзначив життєвий шлях Миколи Петровича, його внесок у розвиток громади, а також побажав йому міцного здоров’я та довгих років життя. Микола Петрович народився у далекому 1934 році й протягом свого життя був свідком багатьох історичних подій. У 7 річному віці став дитиною війни і свідком окупації нацистами рідної землі. Після закінчення Другої світової війни навчався, проходив строкову військову службу в рядах радянської армії. Понад 40 років він присвятив праці на благо міста Хорола, працюючи на різних підприємствах та активно долучаючись до громадського життя. 38 років пропрацював робітником бетонної дільниці на підприємстві «Райагробуд» (колишнє СУ-32, що діяло в мікрорайоні 3 школи). За свою віддану працю та доброту до людей здобув авторитет і повагу серед сусідів, колег і людей найближчого оточення.

Під час зустрічі ювіляр худорлявої, але міцної статури поділився своїми спогадами про життя, нелегкі роки повоєнної відбудови країни. З сяючими вогниками в очах повідав про свої сімейні цінності, які допомогли йому пройти через всі життєві труднощі та випробування долі. На запитання, у чому секрет його довголіття, Микола Петрович скромно відповів, що головне – це любов до життя, підтримка рідних та віра в краще майбутнє. Доля рідної України небайдужа для чоловіка поважного віку, тож тема сучасної російсько-української війни для нього особливо болюча. Далекі дитячі спогади про Другу світову війну повертають у роки лихоліття й турбують в душі незагоєні рани. Ювіляр – багата людина, адже має двох дітей – сина і доньку, двох онуків і правнука. Найбільше за все він мріє про мир для своїх рідних і всіх українців.

Бажаємо нашому славному ювіляру мирного буття, усіляких земних благостей, радісних світанків та тепла в душі від турботи, уваги й шанобливого ставлення найрідніших, найближчих і найдорожчих людей.

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про умови продажу

АУКЦІОННОЮ КОМІСІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ УМОВИ ПРОДАЖУ
  нежитлової будівлі, ясла-садка «Незабудка», яка розміщена по вулиці Молодіжна,
  будинок 13 в м.Хорол

     
     
Повідомлення про скликання 60 сесії

29 жовтня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 60 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4. Спільне засідання постійних комісій відбудеться 28 жовтня о 10:00 год., комісії з питань врегулювання земельних відносин – о 14:00 год.

     
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]