Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

служби державної служба інфекційних україни здоров'я благополуччя медицини працівники роботи дякую попередників досвід зберігаєте традиції примножуєте гігієни високий професіоналізм
9 жовтня – День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби
2022-10-09

Шановні працівники державних санітарно-епідеміологічних служб, ветерани галузі!

Прийміть вітання з нагоди Вашого професійного свята, який після реорганізації служби в 2017 році відзначається на теренах України 18 рік поспіль. На ваші плечі покладається відповідальна робота, яка стосується санітарного та епідеміологічного благополуччя населення. 

Реалізація державної політики у сфері профілактичної медицини має надзвичайно важливе суспільне значення, тому немає потреби доводити важливість вашої роботи. Ваша служба стоїть на варті здоров'я і працездатності людей, попереджає і захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.

Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини, як у виробничій, так і побутовій сферах: умови проживання, роботи, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей. Тому Ваша служба займає ключову позицію в системі охорони здоров'я України.

У нашій громаді функції нагляду, контролю та профілактики інфекційних хвороб здійснюють працівники Хорольського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України». Дякую за те, що зберігаєте традиції та досвід попередників, примножуєте здобутки медицини в галузі гігієни та санітарії.

Упевнений, що Ваш високий професіоналізм і  фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі будуть запорукою санітарної безпеки Хорольської міської територіальної громади та основою для успішного виконання перспективних завдань служби.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, добробуту та благополуччя вашим родинам під мирним небом квітучої та заможної України!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]