Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва
2019-11-08

Є така професія – дарувати людям радість!

На календарі святкових подій 9 листопада – важлива дата для працівників культури та аматорів народного мистецтва. Напередодні Всеукраїнського дня працівників культурної сфери у Хорольському районному будинку культури відбулося урочисте відзначення їх професійного свята. Міський голова Сергій Волошин завітав на урочистості, щоб привітати ветеранів та усіх працівників, які натхненно працювали, творили і продовжують творити у безмежному просторі культури і народного мистецтва.

Разом із керівниками районної влади очільник місцевої влади взяв участь в урочистій церемонії нагороджень кращих із кращих працівників культурної сфери Хорольщини, які своєю працею звеличують не лише національну культуру і мистецтво, а й велич нашої України – багатої на багатогранні таланти держави. Грамотою Полтавської обласної ради нагороджена начальниця відділу культури і туризму Ірина Гунько. Окремо були відзначені завжди активні і завзяті культармійці, які самовіддано працюють на поприщі культури і мають заслужені почесні звання Заслужених працівників культури, – директор Хорольського РБК Анатолій Крутько, директор Хорольського початкового спеціалізованого мистецького закладу (музичної школи) Анатолій Темник і керівник Новоаврамівського народного хорового колективу Анатолій Демент. Це люди, які на протязі десятиліть стоять у витоків животворного джерела народного мистецтва.

Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні майстрів художньої самодіяльності міста і району.

Міський голова Сергій Волошин адресував вдячність усім і окремо кожному, хто зробив особистий внесок у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Для кожної людини ви доносите важливість і значимість високого рівня культури й духовності, їх суспільну цінність як фундаментальну основу інших сфер життєдіяльності. Ви надихаєте, заряджаєте позитивом, даруєте радість широкій глядацькій аудиторії. Завдяки вашій праці зберігаються і примножується національна культура, обряди і традиції, які є безцінним духовним скарбом талановитого народу.

У сучасному українському суспільстві, де роль культури часто виявляється недостатньо оціненою, важливо визначити і стверджувати високі моральні принципи, засновані на тисячолітньому духовному і культурному надбанні українського народу. Побутує думка, що український народ не може існувати без культури, тому ми маємо плекати її багатовікові надбання, щоб не опинитися на задвірках культурного прогресу.

Міський голова від себе особисто та від імені депутатського корпусу вітає солістів, музикантів, народні ансамблі музики і пісні, хорові колективи, ведучих, аматорів і професіоналів, усіх тих, хто причетні до  Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтв.

Здоров’я вам усім, творчої наснаги, процвітання, здійснення задумів і мрій, втілення у життя найяскравіших творчих ідей. Нехай ваші таланти приносять людям духовне задоволення, а для вас і ваших родин стануть надійним джерелом матеріального достатку й благополуччя.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]