Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

9 березня – День землевпорядника
2024-03-09

День землевпорядника відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року. Саме тоді Указом Президента була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників. Цьогоріч професійне свято відзначається на теренах нашої держави 25 рік поспіль і припадає на 9 березня.

Землевпорядники – це спеціалісти, які організовують ефективне використання земельних ділянок різного призначення, зокрема сільськогосподарського та промислового. В Україні професія фахівця із земельних ресурсів завжди користувалася повагою, тому що присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Землевпорядники слідкують за тим, щоб землекористування велося раціонально і відповідно до законодавства.

Від їхнього професіоналізму залежить, наскільки правильно проведені межі земельних наділів, облік угідь, оцінка землі, а також упорядкування документації на користування землею у власників, ефективне використання земельних ділянок, збереження родючості ґрунту та передача землі в належному стані нашим нащадкам.

Щиро вітаємо інженерів, техніків-землевпорядників, усіх, хто працює в цій сфері з професійним святом! Бажаємо здоров'я і щастя, миру та злагоди,  шани і поваги від людей. Нехай любов до рідної землі надихає на професійні злети!

 

З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]