Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

5 вересня – Міжнародний день благодійності
2023-09-05

5 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день благодійності, затверджений Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 2012 року «з метою заохочення діалогу між людьми, що належать до різних цивілізацій, культур і релігій, а також солідарності зі знедоленими». Питання благодійності в Україні стало ще більш актуальним із початком російської агресії. Війна об’єднала українців задля спільної мети – перемоги над ворогом.

Хорольська міська рада з перших днів війни націлює всі можливі ресурси для допомоги нашій державі. Зокрема, на базі Хорольського базового будинку створено  волонтерський центр, який акумулює й постійно надає гуманітарну допомогу воїнам Збройних Сил України, переселенцям й усім тим, хто цього потребує. Окрім того, осередком волонтерського тилу стала Хорольська гімназія. Звідси відправлялися автомобілі на передову нашим землякам-військовослужбовцям для виконання оперативно-бойових та евакуаційнихзавдань, прибані за кошти БФ «Інтелект».

Висловлюмо вдячність усім небайдужим людям, представникам влади, депутатам різних рівнів, приватним підприємцям, установам, організаціям та підприємствам різних форм власності Хорольщини – усім разом і окремо кожному за благодійність в ім’я Перемоги, України та її народу.

Сьогодні в часи воєнного стану благочинність – один із тилів, що забезпечує боротьбу проти ворога й наближає спільну Перемогу України. Хорольська міська територіальна громада тримає активну позицію у цьому відношенні, оскільки об’єднує зусилля волонтерських осередків у благих цілях.

Все буде Україна. Слава Україні!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]