Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

30 вересня – День усиновителя
2021-09-30

Доброта, турбота, милосердя і всеперемагаюча любов – це головне, що ми повинні дарувати нашим дітям та тим, які залишилися без батьківського піклування. Щороку в Україні 30 вересня відзначається День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято людяності, чуйності та доброти,  яке не випадково співпадає з християнським святом – Днем  Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Усиновленням є прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина. Усиновленню підлягають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, батьки яких дали згоду на усиновлення. На території Хорольської міської ТГ  є такі сім’ї, у яких виховується 12 усиновлених дітей, 5 – прийомних та 58 – дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Усі вони зростають і виховуються в умовах повноцінної сім’ї, в атмосфері злагоди та домашнього затишку.

За дорученням міського голови Сергія Волошина служба у справах дітей виконавчого комітету Хорольської міської ради привітала в останній день вересня з Днем усиновлення усіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів. Такі люди викликають велику повагу, адже вони з відкритою душею й щирим серцем зважилися на важливий і відповідальний крок і прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

Від імені міського голови та виконавчого комітету міської ради керуюча справами (секретар) виконкому Галина Козлова та начальник служби у справах дітей Наталія Гавриленко та фахівці цієї служби – Олена Богатиренко та Анна Сенчук здійснили привітальну місію. Усім усиновителям, опікунам та прийомним батькам вручені подяки очільника громади Сергія Волошина та подаровано солодощі їх діткам.

Для створення святкової атмосфери долучилися доброчинці громади, які відгукнулися на прохання міського голови до організації святкового заходу. Матеріальну підтримку забезпечили: члени виконкому, представники ГО «Хорольська районна асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини» Леся Барило, Микола Москалець, фізична особа-підприємець Руслан Гавриленко та депутат міської ради Олександр Кучер.         

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]