Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни військово-соціального управління військовослужбовців збройних виникла роботи держави необхідність виховної відбір складу служба особового професійно-психологічний призваних нашої громадян створенні спеціалі
30 січня – День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ
2024-01-30

Українська армія – це наша честь, гордість і надійний захисний щит! Українські військові різних родів військ довели всьому світу свою звитягу і небачену силу духу. Важливу роль в обороноздатності нашої держави та підвищенні боєздатності воїнів відіграють спеціалісти військово-соціального управління Збройних Сил України.

3 червня 2011 року Міністерством оборони України підписано указ про встановлення Дня спеціаліста військово-соціального управління та виховної роботи ЗСУ. Це відносно новий підрозділ збройних сил нашої держави, який також має свою історію.

З проголошенням незалежності України виникла необхідність у створенні збройних формувань, які б присягнули на вірність новоствореній державі. Так виникли Збройні Сили України, проте не все було так злагоджено, як здавалося на перший погляд. Оскільки події відбувалися в складних політичних, соціальних та економічних умовах, це несприятливо відбивалося на настроях особового складу армії. Виникла нагальна необхідність у створенні спеціальної служби, яка б відповідала за соціальну та психологічну складову. Так з’явилася військово-соціальна служба, яка здійснює виховну роботу зі всіма без винятку військовими формуваннями. На неї покладено важливе завдання – організацію виховної роботи, яка би могла створити у лавах військовослужбовців здоровий клімат у відповідності до нових норм функціонування ЗСУ.

Служба несе відповідальність за низку завдань, зокрема: підтримання відповідної військової дисципліни, виховна та навчальна робота, дослідження морального та психологічного стану військових, попередження правопорушень серед військовослужбовців, професійно-психологічний відбір призваних громадян до ЗСУ, професійно-психологічний відбір призваних громадян до ЗСУ.

Саме від спеціалістів військово-соціального управління ЗСУ залежить мотивація і моральний дух особового складу. Тож бажаю нашим відважним захисникам, щоб їх незламний військово-патріотичний дух допоміг якнайшвидше наблизити перемогу і відновити омріяний мир на рідній землі. На Вашу долю випала найпочесніша й найблагородніша громадська місія – захищати Батьківщину. Але, водночас, військовий обов’язок є найтяжчим і найскладнішим. Мужності Вам вдосталь, сил і звитяги, щоб гідно пройти шлях бойових подвигів.

Схиляємо голови в тихій молитві перед подвигом тих військовослужбовців, які віддали свої життя за нашу свободу.

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]