Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

грантів фонду україни програма https українського середнього business бізнесу малого стартапів доступна порталі також грантовій прийнятності критеріїв підприємців міститься розмі
30 грантів до 25 000 євро для малого та середнього бізнесу.
2023-08-29

Мета – підтримка українського малого та середнього бізнесу шляхом надання 30 підприємствам безповоротної фінансової допомоги у формі грантів обсягом до 25 тисяч євро кожен. Участь у конкурсі можуть взяти підприємства з усієї України, місцезнаходження яких не є тимчасово окупованою територією України.

Програма підтримує компанії, що створюють продукти та послуги з інноваційною складовою та/або фокусом на розширення експорту.
  Повний перелік критеріїв прийнятності для підприємців міститься у Грантовій програмі, що розміщена на сайті Українського фонду стартапів, а також доступна на веб порталі Фонду EU4Business - Ukrainian Startup Fund (https://usf.com.ua/eu4business-2/).
  Подати заявку можна за посиланням в розділі Програма великих грантів від EU4Business: https://portal.usf.com.ua/
  Кінцевий термін подачі заявки – 18:00, 25 серпня 2023 року.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]