Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

операцій держави бойових україни спеціальних сьогодні військових завдання виконують нехай воїни збройних кращих спецпризначенцям інформації побажаємо традиціям міцного національних здоров’
29 липня – День Сил спеціальних операцій Збройних сил України
2022-07-29

Воїни наймолодшої та найсучаснішої складової Збройних Сил України, Сил спеціальних операцій (ССО), відзначають сьогодні своє професійне свято. окремий рід сил ЗСУ, що був заснований у 2016 році. У російсько-українській війні важливі бойові завдання виконують Сили спеціальних організацій, до складу яких входять частини спецпризначення і підрозділи інформаційно-психологічних спецоперацій.

З початку проведення бойових операцій в зоні АТО/ООС і до сьогодні військовослужбовці ССО на ряду з рядом інших військових формувань ЗСУ відіграють надзвичайно важливу роль у забезпеченні обороноздатності держави. Воїни ССО за час протистояння російській агресії відзначились сміливістю й сталевим гартом при проведенні багатьох бойових операцій, як у відкритому протистоянні з противником, так і в його тилу.

Елітні війська спецпризначинців виконують непрості мультифункціональні завдання: розвідка, участь у рейдах у тилу ворога, підпільна робота за лінією фронту, створення агентурної мережі, пошук і евакуація полонених або заручників, антитерористична діяльність та надання медичної допомоги. Їх фізична і психологічна витривалість, незламний бойовий дух і високі морально-вольові якості викликають захоплення і повагу.

 «Іду на ви!» – це бойове гасло Святослава Хороброго, яке стало гаслом бійців ССО, як символ утвердження історичного минулого українських воїнів та продовження розвитку кращих національних військових традиціям.

Побажаємо спецпризначенцям міцного здоров’я, сталевої витримки, міці та гарту. Нехай усі спецоперації та заходи з добування розвідувальної інформації завжди увінчуються успіхом без бойових втрат і з мінімальними ризиками.

Залишайтесь вірними й відданими воєнній присязі та тримайте під пильним контролем готовність до оборони нашої держави. Нехай Ваші воїнська честь, звитяга, мужність і подвиги в ім’я України та українського народу гідно шануються й славляться не лише на теренах держави, а й у всьому світі. Пишаємося нашими захисниками, бо вони найкращі!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]