Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

незалежності //bit https кожен щодня наближає трансляції організатори українцями фронті» своєму кожного» марафон україни можна боронить доєднатися пропонуємо нашими
23 серпня – благодійний марафон до Дня Незалежності «Сила кожного»
2022-08-22

Всеукраїнський марафон «Сила Кожного» до Дня Незалежності України - це онлайн-захід під час якого можна буде познайомитися із українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу! Організатори – ГО «Молодіжна організація «Молоде Покоління», БО «БФ «Відсоток Небайдужих» за підтримки ДУ «Всеукраїнського Молодіжного Центру».

«Наша сила в наших голосах та ідеях, у вмінні знаходити рішення та не опускати руки, прагнути, захищати, виборювати та перемагати! Тож всі ми, хто зараз разом, пліч-о-пліч, кожного дня обробляє тисячі запитів про допомогу, працює в тилу та боронить нашу Батьківщину і є та рушійна сила, яка зветься нація, – зазначають організатори. – Напередодні Дня Незалежності України ми вирішили показати цю силу. Пропонуємо доєднатися до трансляції, де ми познайомимо вас з нашими українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу».

Під час трансляції будуть оголошені результати конкурсу творчих проєктів «Код Нації» та проведена благодійна лотерея з крутими призами!

Доєднуйся, бо сила в тобі! Приєднатися до онлайн-заходу можна за посиланнями: https://bit.ly/3CkHkozhttps://bit.ly/3T76Wewhttps://bit.ly/3AcctaY.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]