Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

водно-болотних водно-болотні угідь лютого угіддя false нагоди x-none прісної всесвітнього рамсарської https потреб конвенції всесвітній планети маємо секретаріат усвідомити
2 лютого - Всесвітній день водно-болотних угідь
2022-02-02

Водно-болотні угіддя – на користь людям і природі! Під таким девізом 2 лютого 2022 року відзначатимуть Всесвітній день водно-болотних угідь. Саме 2 лютого 51 рік тому було підписано Конвенцію про водно-болотні угіддя. Болота, заплавні луки, ліси, плавні та мілководні водойми – життєво необхідні для накопичення, очищення та постачання прісної води для потреб людства і довкілля.

Відновлення та збереження водно-болотних угідь є одним з важливих заходів для захисту прісних вод, пом’якшення наслідків змін клімату і адаптації до них.

За даними Секретаріату Рамсарської конвенції, водно-болотні угіддя, найцінніша екосистема, ресурси якої людство використовує для задоволення питних потреб і ведення сільського господарства, риболовлі і аквакультури. Для майбутнього планети ми маємо усвідомити важливість припинення руйнування і почати відновлювати водно-болотні екосистеми, берегти джерела прісної води та ощадливо її використовувати.

З нагоди Всесвітнього дня водно-болотних угідь Секретаріат Рамсарської конвенції щороку готує освітні матеріали: https://www.worldwetlandsday.org/en/events

Міндовкілля за підтримки WWF Україна також підготували низку інформаційних матеріалів: https://drive.google.com/drive/folders/15UQO8fD2MhxtrLcdP2AudF7cHAS29uJt?usp=sharing

Долучайтеся до інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня водно-болотних угідь!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]