Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

18 жовтня – Європейський день боротьби з торгівлею людьми
2022-10-18

Шановні мешканці Хорольської громади, дорогі земляки, співвітчизники!

Торгівля людьми – це ганебне явище, яке все частіше зустрічається у моваж жорстокого воєнного сьогодення і з яким необхідно боротися. 18 жовтня в Україні відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. На жаль, феномен торгівлі людьми став доволі розповсюдженим в Україні та світі, тому цей день покликаний привернути увагу громадськості для підвищення рівня небайдужості суспільства до людей, які потрапили в біду.

Цей день покликаний вчергове нагадати про необхідність консолідації зусиль органів державної та місцевої влади, громадських організацій з метою підвищення рівня обізнаності та протидії торгівлі людьми.

Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Україна була першою серед країн Європи, яка у 1998 році встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми.

У сучасних реаліях трапляються різні форми експлуатації та торгівлі людьми: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до заняття проституцією, використання в порнобізнесі, примусова праця, залучення в боргову кабалу та багато іншого.

Міністерство соціальної політики визначено національним координатором у сфері протидії торгівлі людьми. Пам’ятайте, Вам є куди звернутися і державна політика націлена на правовий захист і психологічну підтримку громадян.

Куди звернутись у випадку потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, перші кроки – https://bit.ly/3dZa78t

Кожна людина, не зважаючи на свій вік, стать, соціальний статус чи місце проживання, має право на щасливе життя і не може бути рабом!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]