Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

15 квітня – День довкілля!
2023-04-15

Щорічно третьої  суботи квітня в Україні відзначається  День довкілля.  Він є нагадуванням про глобальні екологічні проблеми, що потребують вирішення на всіх рівнях, а також можливістю привернути увагу суспільства до охорони навколишнього природного середовища та відзначити заслуги й величезний внесок людей, які стоять на варті українського довкілля.

Ціна ошатності наших населених пунктів зазвичай залежить не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок у місті, селах, як у власній домівці, залежить від кожного її жителя.

У нашій Хорольській громаді з кожним роком все більше свідомих громадян приєднуються до участі в різноманітних екологічних толоках, заходах з озеленення, благоустрою населених пунктів, ліквідації несанкціонованих звалищ. Щира вдячність всім тим людям, які не байдужі до долі громади і вносять посильний внесок у покращення благоустрою, приведення в охайний вигляд місць загального користування, околиць, зон відпочинку і тим самим робить неоціненний вклад в екологічне майбутнє своїх дітей. Закликаємо всіх мешканців та гостей громади дотримуватися санітарних норм та прибирати сміття після прогулянки у скверах, під час відпочинку на лоні природи та  на узбережжі водойм. Наснаги та єдності у добрих справах, оптимізму та невичерпної енергії!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]