Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

14 червня – Всесвітній день донора корові
2023-06-14

Сьогодні відзначається свято благородних людей, які безоплатно здають свою кров в донорські центри. Датою свята обрано 14 червня на честь дня народження Карла Ландштейнера. Цей австрійський вчений перший відкрив групи крові людини. У 2004 році пройшов перший День донора, а через рік свято було затверджено на 58-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я в Женеві.

Цей день покликаний нагадати людству про важливість переливання крові, адже ця процедура рятує життя багатьох важких пацієнтів. Слово «донор» має латинське походження і означає «дарувати», адже при переливанні пацієнтові дарують шанс на порятунок життя і відновлення здоров’я. Донорської крові багато не буває, а донори, без перебільшення, рятують нині життя цивільному населенню і військовим.

У цей символічно важливий день в умовах воєнного стану хочеться адресувати слова щирої вдячності тим, хто поділився кров’ю і зробив свій особистий вклад у зміцнення донорського фронту. Спасибі вам, дорогі наші дарувальники життя, за активну громадянську позицію і свідоме відповідальне ставлення до надважливої на сьогодні і благородної завжди місії.

Ви даруєте надію, бо життя людини – найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто добровільно долучається до цього.

Будьте завжди здорові та горді з того, що подарували життя не одній людині!

 

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]