Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

1 листопада – День працівників соціальної сфери України
2020-10-30

Щорічно, у першу неділю листопада, в Україні відзначається загальнодержавне професійне свято працівників соціальної сфери. Цього року свято людей гуманної, милосердної, благородної, значимої і суспільно необхідної професії припадає на 1 листопада і відзначається на теренах нашої незалежної суверенної держави вже 21-й рік поспіль.

День працівників соціальної сфери України – це свято тих, хто постійно опікується соціально вразливими верствами населення, постійно турбуються та забезпечують їх потреби. Свідченням поваги до працівників соціальної сфери є висока оцінка на державному рівні їх ролі в забезпеченні реалізації соціальної політики України. Якісний та доступний сервіс соціальних послуг на сьогодні залишається одним із пріоритетних напрямків державної політики у сфері соціального забезпечення та захисту різних категорій населення.

Сучасне суспільство неможливо уявити без щоденної праці представників соціальних закладів і установ, яка для когось із потребуючих є неабиякою моральною підтримкою, надією, теплим вогником у складному життєвому середовищі.

Шановні працівники та ветерани служб соціального та пенсійного забезпечення, будинків-інтернатів! Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого професійного свята від себе особисто, як міського голови, від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату міської ради.  Зичимо міцного здоров’я, досягнення бажаних результатів у будь-яких повсякденних і важливих справах, родинного благополуччя, миру й злагоди. Нехай ніколи не міліє джерело людської вдячності та шани за Вашу нелегку і дуже важливу для сучасного суспільства місію.

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]