Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

кожного стрілецького воїна життя мешканця частини мешканці втрати непоправної хорольської шановні давайте земну дорогу земляка останню проведемо гіркої разом громади!
Жорстока війна забирає життя найкращих
2022-10-18

Кожень новий день Україна втрачає все більше і більше своїх Захисників. Кожен день все більше наших територій країна-терорист перетворює на руїни і згарища. За кожного вбитого рашистами воїна, за кожного постраждалого мирного мешканця розривається на частини душа і німіє від болю серце.

На Хорольщину знову донеслась із східного фронту чорна трагічна звістка про загибель земляка-військовослужбовця, мешканця села Штомпелівки – Козловського Олега Олександровича. 

16 жовтня 2022 року, близько 17:15 год., внаслідок мінометного обстрілу з боку ворожих військ російської федерації в районі населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області загинув солдат, гранатометник 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А4467.

Власну сім’ю створити не встиг. Без сина залишилась мати Лариса Адамівна Козловська та без рідного брата – Михайло Олександрович Козловський, яким приносимо співчуття з приводу такої гіркої непоправної втрати.

Шановні мешканці Хорольської громади! Давайте разом проведемо в останню земну дорогу нашого земляка та гідно вшануємо ратний подвиг Героя, ще одного воїна Небесного легіону! Він віддав за наш спокій найдорожче – свої 40 років життя. Ми ж зобов’язані пам’ятати його жертовність за кожного з нас, за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Вічна слава і незгасна світла пам'ять Солдату Олегу!

Повідомлення про точну дату та час прощання буде повідомлено додатково.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

21 травня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дев'яте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]