Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста комітету виконавчого території виконкому засідання благоустрою надання розміщення виконано відділу одиниць допомоги вулиці виконання проінформував робіт висновками матеріальної присутні
Засідання виконкому: основні питання та результати їх розгляду
2020-09-15

У вівторок, 15 вересня 2020 року, у залі засідань Хорольської міської ради відбулося одинадцяте планове засідання виконавчого комітету. Участь у роботі взяли 10 членів виконавчого комітету за головуванням заступника міського голови Яни Юріївни Карманської. Предметом розгляду й опрацювання було п’ять питань порядку денного з різним, які стосувалися фінансово-господарської, соціальної та містобудівельної сфер діяльності.

Першим доповів директор КП «Комунсервіс» Станіслав Булатов, який проінформував присутніх про виконання правил благоустрою на території міста Хорола. За період із січня по вересень поточного року працівниками відділу благоустрою виконано комплекс робіт, які направлені на покращення благоустрою, підтримання чистоти й порядку, забезпечення санітарного очищення, озеленення територій, а також створення умов щодо захисту й відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля. У цьому напрямку із початку року працівниками комунального підприємства виконано роботи по:  

- кронуванню дерев; розчищенню доріг та тротуарів від снігу з підсипанням їх піщано-соляною сумішшю;

- викошуванню трави на узбіччях доріг, у міському сквері, на території міських кладовищ;

- вирубці порослі;

- побілки бордюрного каменю;

- відновленню лакофарбового покриття розмітки на пішохідних переходах та встановленню дорожніх знаків;

- збору, вивезення твердих побутових відходів та ліквідації стихійних сміттєзвалищ;

- встановленню та ремонту садово-паркових лавочок;

- заміни ліхтарів на енергозаощадні та переведення таймерів в шафах вуличного освітлення на ввімкнення/вимкнення залежно від пори року та багато іншого.

Значний обсяг робіт цього року виконано в напрямку озеленення міста. Навесні висаджено високодекоративні інтродуковані рослини елітних сортів. Квітники та ландшафтні зони міста відтепер прикрашають сакури, магонії падуболисті, червона бузина, плакучі карагани, берескелети, гостролисті клени, ялівці, туї та інші листяні й хвойні дерева низькорослих форм. Усього висаджено дерев та кущів – 189 одиниць, а розсади квіткових рослин – 420 одиниць. Також керівник КП «Комунсервіс» проінформував присутніх про придбані електромоторолери «Геркулес». Тепер мотопарк відділу благоустрою налічує 6 одиниць такої легкої мобільної техніки, яка значно полегшує ручну працю прибиральників території та забезпечує оперативне виконання поставлених господарських завдань.

Одним із найбільш важливих питань, які розглядаються на засіданнях виконкому, є надання адресної грошової допомоги мешканцям міста на лікування тяжких хвороб або для ліквідації наслідків стихійного лиха. На черговому засіданні виконкому, за попередніми висновками профільної комісії, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги заявникам у кількості 23 осіб.

Відмовлено у наданні дозволу фізичній особі-підприємцю на розміщення зовнішньої реклами по вулиці Небесної Сотні. Члени виконавчого комітету Олександр Миколайович Хоміч та Володимир Григорович Герасименко обґрунтували свою позицію тим, що наявність великогабаритних рекламних щитів псують загальний архітектурно-естетичний вигляд середмістя. Розміщення на узбіччі дороги центральної вулиці рекламної конструкції псуватиме вигляд на Свято-Успенський Собор. Для збереження архітектурно-художніх концепцій зовнішнього вигляду вулиць і території міста запропоновано альтернативний варіант заміни – на більш компактні та привабливі сіті-лайтами з нічним підсвічуванням зсередини.

На завершальному етапі засідання виконкому розглянуто заяву громадянина щодо впорядкування адреси квартири у багатоквартирному житловому будинку по вулиці Небесної Сотні, яка належить йому на правах власності. Упорядкування адрес об’єктів нерухомості – житлових будинків, квартир, гаражів, здійснюється за попередніми висновками відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури енергетики та захисту довкілля Хорольської районної державної адміністрації з дотриманням чинного законодавства України.

У цілому засідання виконкому пройшло злагоджено, конструктивно, результативно й на благо громади міста.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №11 від 15.09.2020 р.

Одинадцяте планове засідання виконавчого комітету, 15.09.2020 р.

106

15.09.2020 р.

Про виконання правил благоустрою на території міста Хорола

107

15.09.2020 р.

Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста

-

15.09.2020 р.

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Устименку В.В.

108

15.09.2020 р.

Про впорядкування адреси об’єкту нерухомого майна гр. Бас Г.С.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]