Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської false міської засідання сесії коштів x-none minor-latin пленарне районної calibri згідно рішення mso-pagination mso-para-margin-left line-height widow-orphan "sans-serif" "calibri"
Засідання 40-ої сесії
2018-03-05

Завершилася сорокова чергова сесія Хорольської міської ради, яка була розділена на два пленарні засідання. Перше пленарне засідання відбулося 23 лютого 2018 року, на якому розглянуто 26 питань порядку денного, включаючи різне, і прийнято відповідні рішення (№976-№999). Було включено до порядку денного депутатський запит Донця Р.А. стосовно виділення коштів для завершення капітального ремонту пологового відділення Хорольської центральної районної лікарні. Згідно вимог чинного законодавства України розгляд питання було перенесено на друге пленарне засідання, яке відбулося 2 березня 2018 року.

Попередньо, ще на черговій двадцять восьмій сесії міської ради 28 квітня 2017 року, депутатами міської ради було прийнято рішення про співфінансування на проведення робіт по реконструкції приміщення пологового відділення Хорольської центральної районної лікарні з прибудовою окремої вхідної групи по вул. Михайла полонського (колишній Комсомольській), 11/1, корпус 3. Всього було виділено 500,0 тис. грн. субвенції районному бюджету з міського. Однак через використання коштів не в повному обсязі, частину коштів  було повернуто в міський бюджет в кінці грудня 2017 року. Тому для того, щоб освоїти повернену частину коштів в поточному 2018 році і забезпечити завершення підрядною організацією ремонтно-будівельних робіт у пологовому відділенні, було винесено дане питання на розгляд сесії.     

На другому пленарному засіданні сорокової сесії депутати Хорольської міської ради одноголосно (в кількості 19-ти осіб) прийняли рішення по питанню депутатського запиту Донця Р.А. Також паралельно було внесено зміни до «Програми охорони здоров’я міста Хорол на 2016-2019 роки» та до міського бюджету на 2018 рік (рішення №1000-1003).

Згідно чинного законодавства України міська рада здійснює фінансування районних медичних закладів згідно делегованих, а не основних повноважень. Однак якість надання медичних послуг для населення, а також стан соціальних об'єктів з важливим стратегічним значенням на території нашого міста не залишаються поза увагою міської ради. В межах наданих на законодавчому рівні повноважень і наявних фінансових можливостей робиться усе можливе задля покращення сфери охорони здоров'я. 

Серед гостей на сесійному засіданні були присутні депутати Полтавської обласної ради Михайло Іванович Міщенко та Фахраддін Алладін-Огли Мухтаров, головний лікар Хорольської ЦРЛ Михайло Васильович Виноград, в.о. голів Хорольської районної державної адміністрації Сергій Гаврилович Абрамов та районної ради Роман Миколайович Гловацький, директор комунального підприємства КП «Комунсервіс» Владислав Іванович Вовк та представники ЗМІ.

Відео першого та другого пленарних засідань 40-ої сесії Хорольської міської ради сьомого скликання можна переглянути у розділі відеоновин або на каналі You Tube.

З результатами поіменного голосування по прийнятих рішеннях можна ознайомитися у розділі "Міська влада" (вкладка "Поіменне голосування") або за посиланням:

-          перше пленарне засідання 23.02.2018 року – завантажити;

-          друге пленарне  засідання 02.03.2018 року – завантажити.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]