Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

підприємств сергій голова кращих міський хорольської листопада свято аграріїв трударів хочеться напередодні працю представників побажати волошин працівників завжди праця
З Днем працівників сільського господарства!
2019-11-15

Кожного року, у третю неділю листопада, ми маємо нагоду вклонитися тим, чиї руки пахнуть хлібом. Згідно Указу Президента України № 428/93, датованого 7 жовтня 1993 року, відзначається професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств. Цьогоріч свято трударів припадає на 17 листопада.

Це і День фермера, і свято всіх аграріїв, яке в країні люблять і поважають. Тож хочеться напередодні цієї дати привітати усіх трудівників і подякувати за їх тяжку, але таку важливу працю.

Напередодні їх професійного свята,15 листопада, представників кращих аграрних підприємств району зібрали в залі Хорольського РБК, щоб поздоровити, побажати подальших успіхів, упевненості у завтрашньому дні. міський голова Сергій Волошин собисто привітав аграріїв нашого краю зі святом.

Нам, зважаючи на таланти й досвід кращих керівників підприємств Хорольщини, варто лише об’єднуватися в боротьбі з викликами сучасності – і все вдасться. На урочистостях були присутні викладачі й майстри навчання, яких також щиро вітали зі святом.

У присутності громади кращих представників галузі нагородами різних рівнів нагородили в.о. голови Хорольської РДА Сергій Абрамов, голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, міський голова Сергій Волошин та начальник відділу агропромислового розвитку Хорольської РДА Людмила Черненко.

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією з пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, а люди, яких зростила ця земля, завжди були працьовитими й самовідданими. Здавна праця хліборобів була поважною у суспільстві, адже де хліб на столі, там і добробут у господі.

І хоч останніми роками сільське господарство перебуває не в найкращому стані, силами ініціативних керівників і справжніх трударів ми не стоїмо на місці. Саме ваша праця веде вперед не лише рідну Хорольщину, Полтавщину, а всю нашу країну, прославляє її у всьому світі. Саме завдяки вашому натхненню знаходяться ті, хто готовий інвестувати сили, час і кошти в аграрну сферу України.

Тож у цей святковий день хочеться побажати вам, шановні аграрії, не зупинятися на досягнутому і йти лише вперед. Віримо, що аграрний сектор і тваринництво зовсім скоро отримають нове дихання, адже є доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі, поступово впроваджуються передові розробки українських науковців. Це має з часом дозволити організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

Дякуємо за нелегку працю і бажаємо міцного здоров’я, успіхів, сили й блискавичного зростання. Зі святом!

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]