Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання з Днем фізичної культури і спору!
2021-09-11

Шановні спортсмени, ветерани спорту, тренери, вчителі фізичної культури, вболівальники, представники спортивних клубів та громадських організацій Хорольщини і всієї України! Прийміть вітання з нагоди відзначення свята здоров’я, енергії, сили та гарту – Дня фізичної культури та спорту!

Своєю натхненною працею, титанічними зусиллями, досягненнями і перемогами на спортивних аренах різних географічних масштабів Ви робите вагомий особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту Хорольської міської територіальної громади та всієї України.

У різні часи та віки хорольський край славився працьовитими, сильними духом, фізично і морально витривалими, загартованими і вольовими людьми. Завдяки цим якостям спортивна еліта стала відомою не лише на нашій маленькій Батьківщині, а й далеко за її межами. Величезна кількість почесних нагород зібрана у колекціях спортсменів нашої громади – чемпіонів та призерів змагань з різни видів спорту й різних рівнів, у тому числі й міжнародних.

Завдяки участі та перемогам на престижних змаганнях наші спортсмени сформували позитивний імідж Хорольщини та примножили славні традиції українського спорту. Пишаюся і перемогами земляків – параолімпійців Полтавщини та всієї України, які цьогоріч на параолімпійських іграх у Токіо продемонстрували надлюдські можливості, які перевершили межі реальності. Вони довели, що в спорті, як і в житті, надзвичайно важливо працювати над собою, не здаватися і бути сильними духом, щоб досягти поставлених цілей.

У День професійного свята бажаю Вам успіхів у суспільно важливій і благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом. Міцного здоров'я, незгасаючого запалу, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів. Нових Вам спортивних звершень та перемог!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]