Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Випускний - 2019
2019-06-28

«Вальс юності на березі дитинства»… Під такою ліричною й змістовною назвою відбулося свято для випускників міських шкіл. 27 червня 2019 року оновлена центральна площа міста засяяла розсипом наших хорольських зірочок – ще вчора школярів, а вже сьогодні дорослих свідомих людей, перед якими відкриваються нові горизонти життя. Ближче до підвечір’я у середмісті свято «Випускники – 2019» зібрало велику кількість людей, серед яких були випускники і їхні батьки, рідні, вчителі-наставники, директори шкіл, керівник і працівники районного відділу освіти, молоді та спорту Хорольської райдержадміністрації, представники міської та районної влади та інші гості.

У самостійне доросле життя громада проводжала 60 випускників чотирьох міських шкіл: спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 і №3, гімназії та навчально-виховного комплексу. Цьогоріч по Хорольсьому району за відмінні успіхи й особливі досягнення у навчанні 18 учнів нагороджено золотими й срібними медалями. Із них 15 – учні міських шкіл і 3 – сільських. У порівнянні з минулим випуском міських медалістів стало на семеро більше, що не може не радувати.

У приємній і хвилюючій атмосфері відбулася церемонія нагородження відмінників навчання міських шкіл медалями, а їх батьків – подяками за гідне виховання дітей. Серед міських випускників 2019 року 32 гімназистів, по 11 випускників із шкіл №1 і №3, та 6 з Хорольського НВК отримали атестати зрілості після успішно пройденого зовнішнього незалежного оцінювання.

І хоча не всім хорольським випускникам вдалося отримати заохочувальні відзнаки, але з отриманим багажем знань і належним вихованням учителями, вони зможуть знайти своє призвання, отримати професію й побудувати щасливе майбутнє. Для створення гарного святкового настрою для всіх юнаків та дівчат рада підприємців при виконавчому комітеті міської ради підготувала заохочувальні грошові подарунки. За дорученням нардепа Костянтина Іщейкіна його помічниця адресувала вітання й разом з міським головою вручила старостам класів листівки з символічним "стартовим капіталом", а класник керівникам – букети квітів. А на завершальних акордах свята випускники подарували зі своєї сторони оригінальний подарунок для публіки – вальс юності у золотистих розсипах конфеті.

Міський голова Сергій Волошин побажав випускникам ніколи не звертати з наміченого курсу й впевнено прямувати за своїми мріями. Він адресував юнакам і дівчатам такі напутні слова: "Наполегливо торуйте свій шлях, не шкодуючи сил і зусиль. Працюйте над собою, вдосконалюйтесь, черпайте нові знання і отримуйте позитивний досвід, залишаючись мудрими й розсудливими. Завжди пам’ятайте і вірте у те, що Ваш інтелект, ерудованість, талант і жага до пізнання нового й суспільно корисного стануть запорукою великих успіхів у майбутньому. Не забувайте про своїх батьків і вчителів, які покладають на Вас великі надії. Неважливо які професії Ви здобудете, які статусні й високі посади вдасться обійняти, важливо, щоб за будь-яких життєвих обставин Ви залишались людьми."

Щасливої Вам дороги і прихильної долі, дорогі наші випускники!

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]