Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Урочисті відзначення державних свят
2020-08-21

Шановні хорольці, дорогі друзі! Прийміть сердечні вітання й побажання з нагоди головного державного свята – Дня Незалежності України! Ми святкуємо уже 29 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українського народу – народилася Нова Україна. Принагідно вітаю з Днем Державного Прапора, який проголошено 23 серпня 2004 року, як символ поваги до основного державного символу.

На жаль, випробування різними труднощами не покидають нас. Ці славетні дати відзначаємо в нових карантинних реаліях. Але, певно, це – тестування на зрілість, на терпіння, на толерантність нашої нації, які лише загартовують нас.

Кожна маленька перемога підтверджує, що ми дійсно спроможні дійти до світлої мети – сильної, багатої та впевненої у майбутньому країни. Цей день обов’язково настане! І тим швидше, чим більш плідно і з натхненням кожен з нас працюватиме на благо Вітчизни та пройметься гордістю, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості. Успіх прийде неодмінно!

Цього дня на честь чергового Дня народження нашої країни у Хоролі спочатку зранку поклали квіти до постаменту видатному Кобзареві. Через годину святкування продовжилося у Хорольському РБК.

Урочистості враховували всі необхідні перестороги – вимірювання температури, використання антисептиків, масок, з дотриманням глядачами соціальної дистанції. На жаль, як повідомив голова Хорольської РДА Роман Гловацький під час своєї промови, у Хорольському районі виявлено черговий підтверджений випадок інфікування коронавірусом, тож варто проявляти пильність до свого здоров’я.

Це, звичайно, дещо затьмарило радість від традиційних відзначень головного державного свята глядачів. Особливо тих, хто цьогоріч удостоєний нагород – грамот обласної ради, та тих, кого занесли на районну дошку пошани, а ще більше, напевно, для дівчат та юнаків, яким на сцені урочисто вручили паспорти громадян України. Але вірю, що, не дивлячись на всі обставини, день прийдешній принесе нам світлі почуття гордості за Батьківщину та радості. Упевнений, кожен усвідомлює власну причетність до розбудови наших сіл, міста, громади, а в решті – області та всієї України!  

Щиро вітаю з наступаючим святом та від щирого серця зичу землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили та наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

З повагою, від імені депутатського корпусу та апарату Хорольської міської ради, – міський голова Сергій Волошин.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]