Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Стратегічний розвиток Хорола
2017-09-13

 З метою підвищення економічного розвитку міста Хорола з урахуванням думки містян, міська рада ініціювала розробку стратегії сталого розвитку міста Хорола на 2017-2023 роки. Стратегія міста є основним орієнтиром і вектором розвитку, а також базовим програмним документом, який відображає бачення розвитку міста громадськістю на перспективу. Розробка стратегії ставить цілі, закладає принципи їх досягнення та пропонує підхід до організації й управління процесом впровадження.

Саме з цією метою, 13 вересня 2017 року в приміщенні міської ради, відбулося засідання робочої групи відносно підготовки проекту стратегічного плану розвитку міста Хорола. Це своєрідний старт за обраним маршрутом в напрямок благоустроєного, ошатного, затишного, сучасного Хорола з розвиненою інфраструктурою.

Із вступним словом звернулася до присутніх в залі секретар міської ради Керекелиця В.М.,  яка ознайомила з необхідністю розробки стратегії сталого розвитку міста. Наголосила на важливості  його значення при впровадженні на практиці, а також ознайомила з персональним складом робочої групи. До складу робочої групи увійшли 29 осіб, з яких 9 осіб – працівники виконавчого комітету міської ради та 20 осіб – представники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій, дорадчих органів при виконавчому комітеті міської ради, представники малого та середнього бізнесу, а також представники ЗМІ.

На засіданні одноголосно шляхом відкритого голосування було обрано координатора робочої групи  – Карманську Я.Ю., яка в свою чергу згідно з Положенням про робочу групу з розробки стратегії сталого розвитку міста Хорола призначила своїм заступником Місніченка В.О. та секретаря робочої групи Захарову Т.В. Координатор розповіла про етапи розробки і впровадження стратегії, особливості проведення SWOT-аналізу як основного інструменту стратегічного розвитку з метою вивчення сильних і слабких сторін міста, загроз і можливостей.   

В ході засідання робочої групи присутнім надано бланки для анкетування підприємств та фізичних осіб-підприємців, а також бланки для опитування мешканців міста. Це анкетування дасть змогу зорієнтуватися з основними думками, вимогами, баченнями, бажаннями мешканців міста.

Робочою групою встановлено термін проведення анкетування та опитування – до 01 листопада 2017 року. В подальшому усі дані буде оброблено та враховано при розробці планів стратегічного розвитку міста.

Для нас дуже важлива Ваша думка! Тому, якщо Ви не байдужі до долі нашого міста і бажаєте змін на краще, просимо Вас внести свій особистий посильний внесок в розробку стратегічного плану розвитку Хорола. Для цього необхідно лише заповнити анкету і надіслати на електронну адресу Хорольської міської ради: [email protected] або листом з позначкою "Стратегія" на адресу міської ради: 37800, м. Хорол, вул. Незалежності, 37. Довідки за телефоном: (05362) 33-6-96. Термін подання – до 01 листопада  2017 року включно.

 

Бланки для анкетування і проведення обговорення відносно розробки стратегії розвитку міста Хорола на 2017-2023 роки

1

 Анкета для підприємств та ФОП

завантажити

2

 Опитувальний лист для мешканців громади

завантажити

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]