Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Стратегічний розвиток
2017-03-24

З метою забезпечення стратегічного розвитку міста Хорола міський голова Сергій Волошин разом з заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Яною Карманською взяли участь в засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради. Виїзне засідання відбулося 24 березня  2017 року в Оржицькому районному будинку культури, де відбулося урочиста церемонія підписання угод на фінансування проектів-переможців конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2016 року.

При підписанні угоди між Полтавською обласною радою і Хорольською міською радою третьою стороною виступила голова Хорольської районної ради Віра Мартюк. Фінансове забезпечення реалізації проекту відбудеться на основі співфінансування: 45% коштів з бюджету обласної ради, 50%  – з міського бюджету Хорольської міської ради і 5% – залучені кошти партнера проекту в особі громадського об’єднання «Товариство сприяння розвитку самоврядування міста Хорола».

В 2016 році у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад взяли участь представники органів місцевого самоврядування з проектами в найбільшій кількості за всю історію проведення такого роду конкурсів, всього було представлено 81 проект. З них відібрано 50 переможних проектів, які планується втілити в життя на протязі 2017 року. Серед щасливчиків при відборі учасників виявився проект Хорольської міської ради «Озеленення високо декоративними інтродукованими культурами міста Хорол», направлений на виготовлення ескізів та проектно-кошторисної документації з метою створення на території міста Хорол сприятливих умов для відпочинку і корисної діяльності його жителів шляхом перетворення в екологічне чисте і здорове місто.

По завершенню урочистостей по підписанню угоди відбулася робоча поїздка міського голови у село Лазірки Оржицького району в розсадник «Осокор», який спеціалізується на вирощенні декоративних дерев та кущів, ліан та трав'янистих багаторічників.

Фоторепортаж з урочистого заходу та відвідування розсаднику «Осокор» можна переглянути в розділі «Фотогалерея» або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]