Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Стратегічний розвиток
2016-10-21

  З 17 по 21 жовтня Асоціація міст України в рамках проекту Пульс провела навчання Школи з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування. Навчання проводились у місті Запоріжжя експертами громадської організації «Волинський ресурсний центр». За результатами конкурсного відбору від Хорольської міської ради для участі в навчаннях делеговано представника в особі спеціаліста ІІ категорії відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Юлії Кожуріної.

У навчанні взяли участь представники міст, селищ та об’єднаних територіальних громад з Дніпровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Черкаської і Чернігівської областей.

Відкриття Школи з проектного менеджменту розпочалося з доповіді виконавчого директора Запорізького регіонального відділення Асоціації міст України І.Бірюкова про роботу регіонального відділення, зокрема, в рамках проекту Пульс, особливості проходження децентралізаційної реформи в області та стан формування об’єднаних громад.

В ході навчання розглядалися типи проектів, джерела фінансування та особливості роботи з інвесторами, особливості роботи з ДФРР (Державним фондом регіонального розвитку). В тижневу програму навчання було включено вивчення всього проектного циклу:

- формулювання проектної ідеї;

- втілення проектної ідеї в проектній пропозиції;

- планування бюджету;

- розгортання проекту;

- впровадження проекту;

- звітування за реалізацію проекту;

- моніторинг результативності виконання.

Головна мета Школи з проектного менеджменту – сформувати у слухачів навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади, а також навчити їх управляти впровадженням проекту.

Учасники Школи визначені АМУ за конкурсом з числа посадових осіб, які займатимуться питаннями розвитку громад в перспективі. Очікується, що в результаті проведених навчань, учасницею від Хорольської міської ради буде розроблена концепція проектної пропозиції з розвитку територіальної громади міста.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]