Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Співпраця на всіх рівнях влади – ключ до успіху громад
2021-06-09

Саме у межах тісної співпраці та налагодження партнерських відносин між виконавчою владою і органами місцевого самоврядування 9 червня 2021 року відбулося поповнення бібліотечного фонду Хорольської міської територіальної громади дитячою літературою. Принагідно до Міжнародного дня дружби Лубенська районна державна адміністрація, як представництво виконавчої влади, передала в якості символічного подарунку 40 дитячих книг представницькому органу місцевого самоврядування – Хорольській міській раді.

Голова Лубенської РДА Сіряченко Сергій Миколайович передав книги «Очима Добра» Бориса Олійника діткам та юнакам Хорольщини через Хорольського міського голову Сергія Михайловича Волошина з побажанням будувати громади Лубенського району на принципах добра, миру та дружби. А без дружби і взаємопідтримки будь-які відносини, безумовно, втрачають сенс буття.

Міський голова доручив керуючій справами (секретарю) виконавчого комітету Хорольської міської ради Галині Михайлівні Козловій вручити збірку золотих розсипів поетичних творів видатного українського поета Бориса Олійника начальнику відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради – Оксані Володимирівні Левіній та виконувачу обов’язків директора Хорольської центральної публічної бібліотеки – Ірині Володимирівні Радько. Ідея цієї книги належить її авторові й написана за правилом: для дітей треба писати, як для дорослих, тільки краще. У сучасному глянцевому виданні зібрано найкращі твори автора – у ній найкрасивіша дорога в людському житті – шлях від любові дитячої до любові юнацької і дорослої. Недаремно на першій сторінці розміщений вірш «Мама», який символізує вічну любов до найріднішої людини для кожного із нас. Символічно і промовисто завершується книга ліричним твором з проникливим змістом про природність і життєву силу дорослих почуттів «Парубоцька балада».

Представники міської влади та структурних підрозділів Хорольської міської ради висловили щиру вдячність Сергію Миколайовичу Сіряченку за такий приємний і корисний дарунок. Адже найдорожче, що у нас є – наші діти, яких ми повинні виховувати правильно, плекати в них найкращі людські чесноти й найвищі людські цінності із правильних книг. Книжковий фонд публічної центральної бібліотеки та її 35-ти філій в сільських населених пунктах поповнився цікавими літературними екземплярами.

На сьогоднішній день загальний бібліотечний фонд Хорольської громади налічує 238 тисяч книг, крім яких читачам представлено шикарну колекцію періодичних видань і аудіокниги. Роботу наших бібліотек за шкалою ефективності й цікавості для читацької аудиторії різновікових категорій можна високо і по достоїнству оцінити. Серед поціновувачів друкованих видань бібліотек на сьогодні – близько 13 тисяч, а серед любителів публікацій в соціальних мережах – близько 5 тисяч підписників. За результатами моніторингу діяльності бібліотек та їхніх філій на території всієї України Хоролська ЦПБ визнана однією з найкращих в категорії книгочитання та презентації інформаційних послуг. ІЗ чим і вітаємо колектив бібліотечної родини та дякуємо за роботу й прищеплення відчуття любові до книги серед місцевого населення.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]