Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

спортивної міської міста хорольської спортивних голови річниці спорту комітеті заступник районної виконавчому хорола заході обласної полтавської загарбників визволення заснування
Слава хорольським спортсменам!
2018-09-20

Стало доброю традицією зустрічатися за круглим столом з кращими спортсменами міста та їх тренерами-викладачами, які входять до складу Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради. Ця традиція започаткована в минулому році й продовжує своє існування задля популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту в місті, зокрема підростаючого й молодого покоління. Святковий захід приурочений 935-ій річниці заснування міста Хорола та 75-ій річниці визволення Хорольщини від фашистських загарбників. 

У теплий день 20 вересня 2018 року в дружній неформальній обстановці відбувся святковий вогник за ініціативи та організаційної підтримки ради правління Спортивної ради та фінансової підтримки міської ради. На святковому заході присутні депутат Полтавської обласної ради Трухін О.М., заступник голови Хорольської районної ради Гловацький Р.М., міський голова Волошин С.М., секретар міської ради Керекелиця В.М., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карманська Я.Ю., голова Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Савін О.К., заступник голови Спортивної ради, директор Хорольської районної ДЮСШ Гордійченко Т.О., члени Спортивної ради та юні спортсмени – переважно вихованці ДЮСШ.

У приміщенні кафе «Барва» цього дня звучали теплі вітальні слова на адресу найкращих спортсменів міста від представників влади та їх тренерів-наставників. Їх спортивні успіхи й досягнення приємно вражають. У Хоролі регулярно проводяться спортивні змагання з різних видів спортивних дисциплін, діти гідно представляють місто на спортивних змаганнях обласного, всеукраїнського та навіть світового рівнів. Значних успіхів досягли наші хорольці в таких видах спорту як: кікбоксинг, традиційне карате, кемпо-карате, кобудо, ММА, футбол, баскетбол, пауерліфтинг, греко-римська боротьба, спортивне орієнтування та туризм, екстремальний велоспорт, настільний теніс, мотоциклетний спорт, мотокрос та інші.

Цього року на святковому вогнику за високі досягнення в спортивних змаганнях, сприяння розвитку фізичної культури і спорту в місті та популяризацію здорового способу життя серед широких верств населення міста та з нагоди відзначення 935-ої річниці заснування міста Хорола та 75-ої річниці визволення Хорольщини від фашистських загарбників відзначено почесними грамотами з символічними подарунками найкращих спортсменів міста. В урочистій обстановці під зливи оплесків нагороди отримали від міського голови, депутата Полтавської обласної ради Трухіна О.М. та заступника голови Хорольської райради Гловацького Р.М. кращі з кращих: Дрозд Сергій, Штомпель Дмитро та його брат Ігор, Верхоланцев Владислав, Іваньков Артем, Гудзь Станіслав, Редька Микола, Святенко Дмитро, Брижко Віктор, Крат Максим, Макаренко Іван, Чухрій Олександр, Загорулько Олег, Лиманець Ярослав, Старокожко Ольга, Іванчатенко Владислав та Перетяка Артем.

За організацію змагань з мотокросу окремо відзначено Глову В.А. – голову Хорольської районної громадської організації Федерації мотоциклетного спорту Хорольського району, члена Спортивної ради при виконавчому комітеті міської ради. Цьогоріч на високому рівні було організовано видовищне змагання з мотокросу, яке стало візитівкою Хорола.

До найтепліших слів і побажань приєдналася з пісенними дарунками працівник виконавчого апарату міської ради Коваль А.О. Ведучою на заході була також Титаренко І.В.

Дорогі наші спортсмени, бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги й сил, жаги до перемоги, незлічимих нагород у ваших персональних колекціях спортивних трофеїв, незрадливої удачі, спортивних і життєвих успіхів!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]