Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Слава хорольській спортивній еліті!
2019-09-18

За доброю традицією, 18 вересня 2019 року, принагідно до відзначення 76-ої річниці визволення Хорольщини від німецьких окупантів та 936-ої річниці з дня заснування міста Хорола міська рада спільно з її дорадчим органом – Спортивною радою при виконавчому комітеті організувала й провела свято для дітей та ветеранів спорту міста. Такий захід проведено у приміщенні кафе «Барва» з метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту в місті, зокрема підростаючого й молодого покоління, а також задля мотивації їх до нових спортивних успіхів, здобутків і перемог.

Міський голова Сергій Волошин  зустрівся за круглим столом з найкращими представниками різних видів спорту –  гуртків, секцій, клубів та шанованими ветеранами спорту Хорольщини. Серед почесних гостей свята були голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, її заступник Роман Главацький та начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації Ірина Потерайло.

На сьогоднішній день до складу Спортивної ради при міськвиконкомі, яку очолює Олександр Савін, входять 22 члени, з яких переважна більшість є тренерами з таких видів спорту як: кікбоксинг, кемпо-карате, кобудо, ММА, пауерліфтинг, армреслінг, футбол, баскетбол, настільний теніс, екстремальний велоспорт, велотріал, спортивне орієнтування, мотоциклетний спорт, мотокрос, шахи, шашки та інші. У місті регулярно проводяться спортивні змагання з різних видів спортивних дисциплін. Хорольські спортсмени гідно представляють рідне місто на спортивних змаганнях обласного, всеукраїнського та навіть світового рівнів. Наполеглива і виснажлива праця тренерів-наставників з їхніми вихованцями стали запорукою успіху і значних спортивних досягнень у цьому році. Здобуті медалі й кубки давалися нелегкою ціною, але нам є чим пишатися – щорічно колекція нагород хорольців поповнюється величезною їх кількістю.

В урочистій атмосфері та під гучні оплески запрошених гостей свята 33 хорольських спортсменів та 6 ветеранів спорту відзначено подяками за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризацію здорового способу життя та формування позитивного іміджу Хорола на районному, регіональному, міжнародному рівнях. Цьогоріч володарями таких подяк заслужено стали представники різних видів спорту: Анна Безносик, Віктор Брижко, Олег Волошин, Владислав Верхоланцев, Владислав Гасанов, Станіслав Гудзь, Владислав Гунявий, Вікторія Данильченко, Сергій Дрозд, Олег Загорулько, Владислав Іванчатинков, Аліна Кириленко, Артем Кобець, Валерій Козачок, Єлізавета Лебідко, Ярослав Лиманець, Аліна Лук’яненко, Іван Макаренко, Оксана Неділько, Сергій Олексашенко, Артем Перетяка, Олег Плема, Микола Погребняк, Микола Редька, Максим Савін, Дмитро Святенко, Вадим Сопільняк, Ольга Старокожко, В’ячеслав Черкас, Максим Чишко, Олександр Чухрій, Андрій Широколава,  Дмитро Штомпель. Серед ветеранів спорту відзначено: Валентину Бібік, Анатолія Бібіка, Володимира Гончаренка, Тетяну Гринченко, Ніну Лобач та Валентину Радченко.

Міський голова висловив вдячність всім тим, хто генерує потужну енергію, прикладає чимало зусиль для розвитку спорту в Хоролі й прославляє його ім’я на спортивній арені. Бажаю міцного здоров’я, наполегливості, наснаги, вдалих стартів, удачі, гучних овацій на вашу честь на п’єдесталах пошани та підкорення нових спортивних висот в ім’я рідного міста, в ім’я України!

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]