Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

навчальних міста міський сергій голова дзвоника ігрових дошкільних планується шкільного волошин здійснення і-ііі ступенів майданчиків дитячих хорольської також білок закладі
Шкільними стежками
2017-05-26

В кінці травня кожного року для школярів традиційно лунає останній дзвоник, який для кожного з них сповіщає про завершення старого етапу в навчальному процесі і початок нового. Цього року, 26 травня, учні разом з педагогами вишикувались на шкільних лінійках на урочистого святкування останнього дзвоника. Міський голова Сергій Волошин зі своїм заступником Яною Карманською завітали до навчальних закладів Хорола, щоб привітати учнів і педагогічний колектив з завершенням навчального 2016-2017 року.

Як випускники Хорольської загальноосвітньої середньої школи І-ІІІ ступенів №3 міський голова Сергій Волошин і заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Місніченко, напередодні урочистостей з нагоди останнього дзвоника, ініціювали проведення ремонтних робіт в цьому навчальному закладі та здійснення благоустрою шкільного подвір’я. Безпосередньо в процесі впорядкування шкільної території, як символічного дарунку рідній школі, взяв участь і їх однокласник Анатолій Шило. Разом з працівниками КП «Комунсервіс» вдалось кардинально перевтілити школу на більш затишну і по-домашньому гостинну.

Для школярів майбутніх поколінь Хорольської ЗОШ №3 встановлено силовий тренажер, дерев’яну конструкцію «Малюк Люкс», а також планується встановити вольєр для білок, кошти на який вже виділено депутатами на двадцять сьомій сесії 31.03.2017 року згідно внесених змін до цільової Програми облаштування дитячих ігрових майданчиків на території міста Хорол на 2017 рік. Також було викладено прилеглу до шкільного приміщення територію тротуарною плиткою.

За вищевказаною програмою планується в поточному році встановлення дитячих ігрових майданчиків, включаючи в комплектах атлетичні комплекси, гойдалки, каруселі і вольєри для білок і в інших дошкільних і навчальних закладах міста.

Вкладення для дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів – це вкладення для наступних поколінь, а значить для майбутнього і надії нашого міста і держави в цілому.

 

Фото здійснення благоустрою в Хорольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]