Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сесії міської майна питань голосування власність засідання проєктів полтавської земельних затверджено міста розглянуто конкурсі розвитку рішення питання передачі вересня
Сесійне засідання вересня: робочі питання та рішення
2020-09-28

Заплановане на 25 вересня 2020 року пленарне засідання 82-ої сесії не відбулося через відсутність кворуму. У зв’язку з цим сесійне засідання перенесено на понеділок, 28 вересня. У його роботі взяли участь 17 осіб із персонального складу депутатів за головуванням міського голови Сергія Волошина. На розгляд сесії працівниками виконавчого апарату ради підготовлено 25 проєктів рішень, які охопили широке коло питань: соціально-економічної, фінансово-господарської сфер діяльності та на врегулювання земельних відносин.

Перше питання порядку денного стосувалося внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2020 рік. Зважаючи на необхідність приведення у належний стан асфальтового покриття на під’їздах до багатоквартирних житлових будинків по вулицях Шевченка, Небесної Сотні, Незалежності, Ярмарковій, Молодіжній та Миргородській, депутатами затверджено орієнтовні обсяги фінансування. Виконання поточного ремонту проблемних ділянок проїжджих частин доріг з використанням насипного матеріалу планується на найближчу перспективу.

Наступним питанням розглянуто проєкт «Капітальний ремонт Зубанівської криниці по вул. Берегова в м. Хорол Полтавської області» на 2021 рік, який підготовлено і подано виконавчим апаратом міської ради на участь в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області Полтавської обласної ради. Нагадаємо, що на 80-ій сесії у липні цього року  депутати відхилили рішення стосовно фінансування проєкту по облаштуванню гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення із особливим історичним минулим у рамках Програми соціально-економічного розвитку міста. Втративши можливість реалізувати проєкт з важливим економічним, історико-краєзнавчим і туристичним значенням було вирішено використати спробу залучити кошти з обласного бюджету. Питання погодження проєкту винесено на розгляд депутатам міської ради з метою забезпечення співфінансування у разі здобуття ним перемоги за результатами відкритого голосування. Подача і реєстрація проєктів у обласному  конкурсі триває до 1 жовтня 2020 року, а далі відбудеться голосування. Покладаємо великі надії на активність громадян, яким не байдужа доля легендарної Зубанівської криниці, яка знахидиться на місці колишнього міського водогону. Кожен голос подарує шанс на перемогу в конкурсі й надасть можливість відновити природнє джерело.

Розглянуто звернення ТОВ «Агропромислове об’єднання «Цукровик Полтавщини» агропромхолдингу «Астарта-Київ» стосовно передачі у власність територіальної громади господарських будівель по вулиці Юрченка, 33. Депутати дали згоду на прийняття в муніципальну власність об’єктів нерухомості – будівлі вагової, майстерні, сировинної лабораторії та складу буряконансіння. Затверджено склад комісії з питань прийому-передачі майна до комунальної власності територіальної громади міста із 7 уповноважених осіб, якою буде проведено обстеження майна з подальшим складанням акту приймання-передачі у відповідності до вимог чинного законодавства України. Також з метою ефективного використання майна розглянуто й затверджено звернення, яке буде адресовано Хорольській районній раді щодо передачі майна (нерухомого та рухомого) комунальної власності районної ради у комунальну власність міської ради.

Блок питань на врегулювання земельних відносин включив 20 питань. Більшість із них стосувалася надання дозволів громадянам на розробку та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність.

Більш докладно про хід засідання 82-ої сесії можна ознайомитися у повному відеозаписі, який буде розміщено на офіційному сайті міської ради в розділі «Відеоновини» з посиланням на канал YouTube. Протокол поіменного голосування депутатів буде оприлюднено у день голосування, а прийняті рішення 82-ої сесії з їх переліком (№1802-1826) – протягом 5-ти робочих днів з дня їх прийняття згідно чинного законодавства України у відповідних вкладках розділу «Міська влада».

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]