Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Реалії сьогодення: вивчення соціальних проблем громади
2020-11-20

Продовжуємо знайомитися з потребами в різних сферах, за які відповідатимемо вже після офіційного призначення. Сьогодні із сіл та громад Хорольщини запросили фахівців Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на робочу нараду. Саме на плечах цих чудових жінок – надання психологічних, соціально-педагогічних, інформаційних, юридичних та інших послуг сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Їх мета – допомагати підопічним соціалізуватися та вносити свій вклад в полегшення складних життєвих обставин.

Їх праця направлена на те, щоб попередити й уникнути нещасні випадки, а то й трагедій. Про жахливі й моторошні сцени сімейних драм в інших громадах, на жаль, ми нерідко чуємо в новинах.

Дізналися скільки в кожному селі сімей, які знаходяться у полі зору фахівців із соціальної роботи, як із ними працюють. Також говорили про потреби працівників Центру на місцях та про проблеми, із якими вони зіштовхуються.

Під час формування планів на найближче майбутнє потрібно розуміти потреби кожної зі служб. Необхідний господарський підхід до розподілу обмеженого, як завжди, бюджету, із яким треба буде забезпечити інші галузі життя.

Голова Хорольської міської територіальної громади Сергій Волошин спілкуванням загалом задоволений. "Бачу мотивацію та відповідальність соціальних працівників, із якою варто працювати з людьми та для людей" – відмітив очільник громади. Наша спільна мета – покращення життя в громаді. Працюємо над цим разом!

 
 
Автор: Ірина ТЕТАРЕНКО
 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]