Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської хорольської комітету виконавчого питань виконкому відділу начальник засідання громади порядку доповідала денного місяців члени розглянуто розвитку різних роботи життєдіяльності
Про головне із засідання виконкому
2021-10-19

19 жовтня, під головуванням міського голови Сергія Волошина, відбулося 22-ге засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради, під час якого було розглянуто ряд важливих для громади питань. На початку засідання було внесено зміни та доповнення до порядку денного, які були підтримані членами виконавчого комітету.

Начальник відділу з питань земельних відносин та екології виконавчого комітету Хорольської міської ради Надія Тітенко ознайомила присутніх з інформаційно-аналітичною довідкою про підбиття підсумків роботи відділу. При розгляді даного питання на запит члена виконкому Михайла Міщенка дано доручення підготувати на чергове засідання виконавчого комітету інформацію щодо використання земель Хорольської міської ТГ.

Члени виконкому заслухали інформацію начальника фінансового управління Хорольської міської ради Людмили Бровко про підсумки виконання бюджету Хорольської міської територіальної громади за  9 місяців 2021 року.  Позитивним є те, що бюджет громади за 9 місяців 2021 року виконаний і є ймовірні перспективи його перевиконання за 10 місяців. Бюджетні кошти направлялися на усі важливі сфери життєдіяльності громади.

Шість питань порядку денного засідання стосувалися захисту прав дітей по яких доповідала начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Хорольської міської ради Наталія Гавриленко.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Хорольської міської ради Тамара Захарова проінформувала членів виконкому про виконання Програми соціально-економічного розвитку  Хорольської міської ради за 9 місяців 2021 року та про розгляд заяв ТОВ «ПОЛТАВА–ТЕПЛОЕНЕРГО» і ТОВ «ТЕГ». Дуже приємно, що усі члени виконкому підтримали рішення міського голови Сергія Волошина щодо збереження діючого тарифу на теплову енергію і недопущення його підвищення для бюджетних установ та населення.

По питанню надання матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам, які проживають на території  Хорольської міської ради, доповідала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Хорольської міської ради Галина Козлова.

У ході роботи засідання розглянуто п’ять питань про впорядкування адрес об’єктам нерухомого майна. Доповідала з цих питань начальник відділу з питань містобудування, архітектури та цивільного захисту населення виконавчого комітету Хорольської міської ради Тетяна Чігер.

Начальник відділу правового забезпечення та утримання персоналу виконавчого комітету Хорольської міської ради Віталій Бибик доповів про повідомну реєстрацію змін до колективних договорів різних установ міської ради.

Про розгляд звернення ТОВ «Енергосервіс Буд» доповідала начальник відділу з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Хорольської міської ради Яна Карманська. Члени виконкому підтримали місцеве  ТОВ «Енергосервіс Буд» – керівник Ігор Стогній, який гарантує у максимально короткий термін забезпечити теплопостачання у Хорольську гімназію та Хорольський НВК.

Проєкти рішень були підготовлені управліннями та відділами виконавчого комітету Хорольської міської ради. Усі питання порядку денного було розглянуто, по кожному прийнято  виважене  рішення.

Після закінчення  розгляду основних питань порядку денного, члени виконкому та запрошені висловили свої пропозиції щодо вирішення різних актуальних питань життєдіяльності громади.

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]