Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Позачергове засідання виконкому: основні новини із залу засідань
2021-09-13

У понеділок, 13 вересня 2021 року, в залі засідань адміністративного приміщення Хорольської міської ради відбулося 17-те позачергове засідання виконавчого комітету. Нагальна проблема в його скликанні виникла через необхідність прийняття важливих рішень щодо захисту прав дітей, упорядкування квартирної черги та адрес об’єктів нерухомості. 

Засідання відбулося під головуванням міського голови Сергія Волошина та за участі 15 із 30 осіб персонального складу виконавчого комітету. Усього розглянуто 9 питань порядку денного та різне.

З метою формування потреби в обсягах державної субвенції для забезпечення у майбутній перспективі житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, внесено зміни до складу профільної комісії із 12 осіб у зв’язку із кадровими змінами. За умови надходження субвенційних коштів з державного бюджету в бюджет Хорольської міської територіальної громади, буде придбано соціальне житло або призначено грошову компенсацію.

Розглянуто та прийнято відповідне рішення по питанню затвердження списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Хорольської міської ради. Загальна чисельність осіб, які перебувають на квартирній черзі, складає 118. Сформовано загальну квартирну чергу, а також дві черги із осіб, які мають право на першочергове та позачергове отримання житла. Громадян, які потребують поліпшення житлових умов, поставлено на квартирний облік на підставі відповідних рішень виконавчого комітету міської ради та колишніх сільських рад із 1981 по 2020 роки.

Окремим блоком ухвалено 7 рішень про присвоєння та впорядкування адрес об’єктів нерухомого майна заявників, зокрема: житлових будівель із господарськими будівлями та спорудами, магазину, квартир та гаражу.

У цілому засідання виконкому пройшло злагоджено та конструктивно.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]