Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

питань міської міського виконавчих доповідає органів сесії голови діяльності засідання установи хорольської карманська заступник зв’язку відділу газети комунальної міста реєстраці
Позачергове засідання сесії
2018-12-10

У позаплановому порядку, 07 грудня 2018 року, відбулося пленарне засідання 57-ої сесії Хорольської міської ради за головуванням міського голови Волошина С.М. Із 26-ти обраних депутатів у роботі сесії взяло участь 14 осіб, що становить більше половини від загального складу ради (кворум – 14 осіб). Згідно чинного законодавства та регламенту міської ради сесію визначено повноважною. У роботі позачергової сесії взяли участь представники комунальної установи «Реєстраційна служба» Штомпель О.І. та Штомпель А.В, представники КП «Комунсервіс» Потерайло А.О. та Скубієнко О.Б., голова АОСББ «Ініціатива» м.Хорол Левін Р.М., голова Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті міської ради, член виконавчого комітету Козлова Г.М., а також представники виконавчого апарату міської ради.

Перед початком засідання сесії проведено засідання профільних депутатських комісій, на яких детально опрацьовано проекти рішень. Після уточненого переліку питань порядку денного було розглянуто 8 питань, включаючи різне. За результатами поіменного голосування депутатами ухвалено відповідні рішення. Повний перелік питань порядку денного розміщено нижче.

Потреба скликати позачергову сесію виникла в зв’язку з необхідністю терміново вирішити питання зміни організаційно-правової форми управління друкованого засобу масової інформації газети «Наш Хорол» та виведення міської ради зі склади засновників. У зв’язку зі змінами в законодавстві України міська рада з початку 2019 року не матиме правових засад здійснювати фінансування діяльності газети. На договірних умовах міська рада передаєдрукований ЗМІ для подальшого забезпечення інформування мешканців міста правонаступнику – Громадській організації «Ветеран Хорола». Депутатами підтримано рішення про реорганізацію комунальної установи «Редакція газети Хорольської міської ради «Наш Хорол».

Також, у зв’язку зі змінами в законодавстві, здійснено реорганізацію комунальної установи «Реєстраційна служба» та переведено працівників цієї установи до складу відділу з питань державної реєстрації нерухомості, бізнесу та місця проживання міської ради. Відповідно затверджено структуру і загальну чисельність апарату Хорольської міської ради та її виконавчих органів.

Окрім цього, внесено зміни до міського бюджету на 2018 року та до Програми соціально-економічного розвитку. Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям міста на ліквідацію наслідків пожежі в їх будівлях. До міського бюджету внесено зміни у зв’язку з необхідністю фінансування на наступні потреби: придбання туберкуліну для Хорольського ЛЗ «Центр ПМСД» (30,0 тис. грн.); матеріальна допомога за соціальною міською програмою «Турбота» (34,0 тис. грн.); залучення снігозбиральної техніки (553,0 тис. грн.); придбання програмного забезпечення для відділу містобудування, архітектури та земельних відносин (20,0 тис.грн.); виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту доріг та реконструкції водопровідної мережі (125,0 тис. грн.) та інше.

Протокол результатів поіменного голосування та повний перелік рішень 57-ої позачергової сесії (№1286-№1292) розміщено у вкладці "Міська влада", а відеозапис – у вкладці "Відео новини" та на каналі YouTube.

Міський голова висловив вдячність депутатам за плідну співпрацю та адресував найкращі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, благополуччя, успіхів у справах, творчої наснаги, ентузіазму, мудрих і зважених рішень для вирішення важливих питань у різних сферах суспільного життя хорольців!

Порядок денний

 пленарного засідання 57-ої позачергової сесії

Хорольської міської ради сьомого скликання,

07.12.2018 р.

1.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Хорол на 2018 рік.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

2.Про ліквідацію комунальної установи «Реєстраційна служба».

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

3.Про здійснення повноважень суб’єкта державної реєстрації.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

4.Про затвердження структури і загальної чисельності апарату Хорольської міської ради та її виконавчих органів.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

5.Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік.

Доповідає: Глущенко Ю.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення.

6.Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Наш Хорол».

Доповідає: Бибик В.В. – начальник відділу правової роботи та кадрових питань.

7.Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

8. Різне.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]