Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

гривень придбано хорольському міста техніки спеціалізованої забезпечення (керівник (директор метою комунсервіс» заметами сніговими мешканцям словом розчистили снігу прибудинкові домоволодіння висловлює
Подолання снігових заметів
2019-01-25

Погода нормалізувалася, однак боротьба зі сніговими заметами не припиняється. Практично безупинно трудяться працівники КП «Комунсервіс» із залученням спеціалізованої техніки та в ручному режимі.

Зима цього року справді така, яка має бути – сніжна, морозяна, з хуртовинами й заметілями. Звісно, надмірна кількість опадів спричинює деякі незручності, але міська влада не стоїть осторонь проблем і намагається оперативно і в повній мірі їх вирішувати.

У місті налічується 105 вулиць, 31 провулок, 7 тупиків. Щоб повністю розчистити сніг на проїжджих ділянках і на тротуарах, навіть за наявністю найпотужнішої сучасної спеціалізованої техніки, зробити все миттєво, як би того хотілося найбільшим скептикам, – унеможливлене часовими обмеженнями й людськими можливостями.

За результатами проведених закупівель міською радою у травні 2016 року було придбано два трактора МТЗ 82.1.26 «Беларусь» на суму 859,68 тис.гривень. Також придбано причіп тракторний спеціальний двомісний самоскидний 2ПТС-4,5 на суму 115,0 тис.гривень. У червні 2016 року придбано грейферний навантажувач РГБ-1.0 на суму 397,5 тис.гривень, у липні 2016 року – автобус «Еталон» А079.52.10 на суму 1,299 млн. гривень.

Для забезпечення розкидання протиожеледної суміші по проїзній частині доріг та з метою полегшення праці робітників комунальної служби міста в зимовий період придбано два розкидачі піску МВУ-6 на суму 170,0 тис. гривень.

Вся ця техніка передана на баланс Хорольському КП «Комунсервіс» з метою оновлення матеріально-технічної бази та виконання широкого спектру робіт. За останні десятиріччя це була найпотужніша матеріально-технічна підтримка комунального підприємства, яка забезпечує життєдіяльність міста.

Міський голова Сергій Волошин висловлює щиру вдячність тим мешканцям міста, які не словом, а ділом допомогли у спільній боротьбі зі сніговими заметами. Багато містян без зайвих слів просто взяли до рук лопатий розчистили від снігу не лише свої домоволодіння,а й прибудинкові території, місця загального користування.

Окрема подяка за надану матеріально-технічну підтримку в залученні спеціалізованої снігоприбиральної техніки та забезпечення паливо-мастильними матеріалами: ТОВ «Будтехіндустрія Інвест» (керівник Вєрютін О.В.), Хорольському міжрегіональному центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців (директор Заєць В.І.), Полтавській філії ПАТ "Укртелеком" м. Хорол (керівник Лапко Г.М.), Хорольському міжрайонному управлінню водного господарства (начальник Нерода О.М.), СТОВ "Мусіївське" (директор Куркін В.М.), ПрАТ "Хорольський механічний завод" (голова правління Міщенко М.І.) та приватному підприємцю Потерайлу В.В.

Разом ми зможемо все!

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]