Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сесії міського вулиці міста хорол позачергової програми засідання доповідає виконання міської внесення голови розвитку питань будинку через хорольської false небесної
Пленарне засідання 64-ої позачергової сесії
2019-05-20

Початок передостанньої трудової неділі спекотного травня розпочався у міській раді з нових стратегічно важливих для міста «гарячих» справ, які потребують термінового вирішення. У понеділок, 20 травня 2019 року, за головуванням міського голови Волошина Сергія Михайловича відбулося пленарне засідання 64-ої позачергової сесії. Із персонального складу депутатів у кількості 26 обраних осіб присутніх на засіданні було 15, що забезпечило кворум – засідання визначено повноважним.

Потреба в скликанні позачергової сесії виникла через необхідність затвердження проектно-кошторисної документації, а також внесення змін до міського бюджету та до Програми соціально-економічного розвитку м.Хорол на 2019 рік, які забезпечать початок виконання капітальних робіт на головній дорожній артерії центральної вулиці міста. Нагадаємо, що на початку весни поточного року вже реалізовано один проект капітального будівництва вартістю близько 1,5 млн. гривень. Капітально відремонтовано дорожнє покриття вулиці Небесної Сотні на спуску від фірми «Жадана» (колишньої харчосмакової фабрики) до вулиці Івана Хмари, яка сполучає райцентр із селом Вишняки.

Автошлях Т 1709 проходить через Хорол центральною вулицею, маючи важливе територіальне значення у Полтавській області. Цей автомобільний шлях загальною протяжність 43 км проходить через Хорол до Оржиці. Рух транспортних засобів на цій ділянці дороги найбільш пожвавлений у порівнянні з іншими проїзними частинами доріг на території міста, тож і експлуатаційний стан дороги за якісними показниками має бути на належному рівні.

Настала черга й до реалізації наступного проекту капітального будівництва – найближчим часом планується оновити дорожнє полотно на цій же вулиці, на ділянці від будинку №13 до вул. 8-го Березня, з розрахунку на таку ж вартість. Прийняте депутатами рішення стало відправним пунктом до початку капремонту, який підрядна організація може виконати до кінця травня за умови відсутності непередбачуваних обставин.

У цьому році за кошти міського бюджету вже виконано капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Небесної Сотні на спуску до вулиці Івана Хмари, поточний ремонт – на ділянках вулиць Мукіївка, Миргородська (від будинку №60 до №70), Панаса Мирного, Небесної Сотні (від будинку №38 до №42) та щебеніння – по вулиці Чигринівка та Кирстівка.

На виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хорол на 2019 рік та для полегшення виконання господарських завдань працівниками КП «Комунсервіс» виділено 81,0 тис. гривень на придбання двох вантажних триколісних моторолерів з електродвигуном.

Окрім ключових питань порядку денного сесії внесено зміни до міської цільової Програми масових заходів на 2018-2019 роки. Депутатами виділено 50,0 тисяч грн. на друк книги «Давній Хорол і його мешканці на візуальних джерелах», авторство якої належить Козлову Володимиру Андрійовичу – історику, краєзнавцю, заслуженому вчителю України, відміннику освіти України, Почесному громадянину Хорольського району. Цю книгу із унікальним інформативним змістом про стародавній Хорол планується надрукувати до 936-річниці заснування Дня міста.

Усього розглянуто п’ять питань порядку денного, включаючи різне. Повний відеозапис пленарного засідання 64-ої позачергової сесії найближчим часом можете переглянути на каналі YouTube або у розділі «Відео новини» на офіційному сайті Хорольської міської ради. Прийняті рішення сесії (№1400-1403) та протокол поіменного голосування буде розміщено в установлені законодавством терміни у вкладці «Міська влада».

За підсумками роботи сесії розпочнеться виконання робіт, які суттєво покращать якісний рівень життя громади міста. Тож міський голова по завишенню сесії висловив вдячність депутатам за плідну роботу та конструктивний підхід до вирішення актуальних питань для покращення різних сфер міського середовища.  

 

Порядок денний

 пленарного засідання 64-ої позачергової сесії

Хорольської міської ради сьомого скликання,

20.05.2019 р.

 

1.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста на  2019 рік.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови.

2.Про внесення змін до Програми проведення масових заходів Хорольської міської ради на 2018-2019 роки».

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови.

3.Про затвердження проектно-кошторисної документації.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови.

4.Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.

Доповідає: Глущенко Ю.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення.

5.Різне.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]