Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської голови розвиток міського хорола хорольської районної сергія хорол сергій цьому вдалося волошина зробити грудня михайлович організації місто звіту посаді
Підведення підсумків 2019 звітного року!
2019-12-21

Минає рік, який був насиченим на різні події й непростим як для міського голови, так і для виконавчих органів міської ради. Доводилося долати чимало перешкод і труднощів на шляху до чітко визначеного курсу на розбудову й розвиток Хорола. Вектор діяльності моєї надійної і сильної команди направлений на забезпечення сталого функціонування житлово-комунального господарства, утримання та поступовий, сталий розвиток муніципальної інфраструктури нашого Хорола.

У відповідності до пункту 7, статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міські голови звітуються раз на рік на відкритій зустрічі з громадянами. Сьогодні, 21 грудня 2019 року, настав час звітності Сергія Волошина перед хорольцями про підсумки своєї діяльності на посаді міського голови та виконавчих органів Хорольської міської ради за поточний звітний період.

Повноваження міського голови Сергія Волошина вступили в силу з 25 листопада 2015 року за підсумками місцевих виборів. У цьому році виповнилося чотири роки з початку його каденції на такій відповідальній посаді, тож і звітує він перед територіальною громадою вже вчетверте.

«Вами, дорогі мої виборці, покладена на мене неабияка відповідальність за життєдіяльність і розвиток Хорола. Намагаюся усіма силами та з максимально докладеними зусиллями творити корисні добрі справи, щоб виправдати Вашу довіру» – відзначив Сергій Михайлович.

У мультимедійній презентації звіту, у розрізі наділених повноважень основним Законом для місцевого самоврядування, представлено інформаційно-аналітичні дані про те, що вдалося зробити в 2019 році. Міський голова доповів, що планів ще багато на перспективу, і хотілось би в наступному році реалізувати заплановані у цьому році проєкти, які не вдалося втілити в життя через обмежені фінансові ресурси. Завдяки тому, що на позачерговій сесії Хорольської районної ради 20 грудня 2019 року вдалося відстояти кошти, направлені з державного бюджету на соціально-економічний розвиток Хорола, громада міста отримає нові об’єкти капітального будівництва. У 2020 році за рахунок державної субвенції плануємо втілити в життя 5 проєктів капітального будівництва. Маємо намір капітально відремонтувати частину вулиці Зубанівської, реконструювати водопровід по провулку Банному, відновити дорожнє полотно після ремонтних робіт на інженерній конструкції водопроводу по цьому провулку, встановити автоматизовану систему управління на центральному водогоні та продовжити ініціативу перевтілення євродворів, капітально відремонтувавши внутрішньоквартальні проїзди з благоустроєм територій багатоквартирних будинків по вулиці Молодіжній № 9 корп.1 і корпус 2.

Маємо надію, що в наступному звітному році вдасться виконати все заплановане, щоб перетворити Хорол на місто мрії, щоб у ньому було приємно жити і не соромно запросити гостей. До речі, були такі гості із сонячної Балти (Одеської області), які від отриманих вражень зробили приємне заключення, що «Хорол – це казка на землі».

Сергій Волошин подякував активу громади, тим небайдужим хорольцям, які прийшли на сьогоднішній звітний захід, подякували за виконану роботу й підтримали наміри очільника міської влади зробити Хорол ще кращим. Дискусія була конструктивною, змістовною, мер прислухався до побажань кожного, тож із позитивним зарядом і потужною мотивацією на цілий рік пообіцяв зробити якомога більше для людей.

Сергій Михайлович адресував щиру вдячність депутатському корпусу, працівникам виконавчого апарату міської ради, працівникам комунальних організацій, зокрема КП «Комунсервіс», дорадчим органам при виконавчому комітеті міської ради, ГО «Ветеран Хорола», представникам Хорольської районної організації чорнобильців та воїнів-інтернаціоналістів «Дзвони», Хорольської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та громадським активістам за тісну співпрацю на благо нашого міста.

Разом ми зробимо наше місто ще кращим!

Відеопрезентація звіту міського голови Сергія Волошина – завантажити.

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]