Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

землі україни година кампанії збереження світло годину ресурсів природних планети світла мільйони вимкнення екологічної березня кампанія мінприроди понад акції
Підтримка всесвітньої кампанії "Година Землі 2017"
2017-03-22

   Щорічно у кінці березня проходить всесвітня кампанії "Година Землі", мета якої – привернути увагу громадськості до проблем зміни клімату та необхідності об'єднання зусиль заради поліпшення екологічної ситуації шляхом вимкнення на одну годину світла та усіх приладів. Хорол разом з містами України переймає естафету даної акції, сподіваючись на активність громади і усвідомлення того, що кожен з нас може зробити корисний посильний внесок заради збереження планети.

Мільйони людей по всьому світу на годину вимикають світло в домівках, на робочих місцях та навіть у знакових спорудах таких як Ейфелева вежа та Сіднейська опера - аби підтримати всесвітній природоохоронний рух.

Передбачається, що до акції приєднаються українські культурні та громадські діячі, артисти, які викладатимуть свої відео протягом місяця на сторінках Години Землі в соцмережах і власним прикладом надихатимуть громадян країни робити добро для планети. 
    Кампанію Година Землі підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України та Державна агенція з енергоефективності та енергозбереження України. Година Землі проводиться в Україні вже 9-й рік поспіль та була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, коли 2 мільйони людей вимкнули світло у своїх домівках. Рекордним став 2015 рік, в якому до кампанії приєдналися понад 7 тис міст у 172 країнах, з них понад 50 міст України.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідність щоденних дій кожного громадянина, спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Крім того, цьогорічна кампанія робитиме акцент на збереження та розширення природоохоронних територій, що є одним з пріоритетів Мінприроди. Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації спільно з Мінприроди, підтверджуючи свою зацікавленість та готовність до реалізації в нашій державі масштабної екологічної кампанії, вважає за доцільне рекомендувати підтримати ініціативу проведення такого заходу.

Зробіть добру справу для планети - вимкніть світло на одну годину

в суботу, 25 березня 2017 року о 20:30 годині!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]