Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Партиципаторне бюджетування - 2020
2019-09-09

До уваги мешканців Хорола!

Гарні новини для тих, хто має цікаві й креативні ідеї для перевтілення Хорола у місто мрії. Якщо у вас є ідеї та задумки, які реально можуть зробити наше місто значно кращим, більш комфортним, затишним та благоустроєним – це ваш реальний шанс! Не впустіть унікальну можливість особисто взяти участь в позитивних змінах рідного міста. Долучайтеся до участі в партиципаторному бюджетуванні  (бюджеті участі), який буде реалізований у 2020 році за кошти міського бюджету.

Міською цільовою Програмою передбачено 300,0 тис. грн. для фінансування проекту, який здобуде перемогу (на підставі рішення 68 сесії Хорольської міської ради 7 скликання від 30.08.2019 року №1476).

Хорольська міська рада продовжує стимулювати громадські ініціативи на базі існуючої платформи, створеної ще наприкінці 2017 року. Впровадження партиципаторного бюджетування знайшло позитивні відгуки та підтримку серед містян. Перший переможний проект вже успішно реалізовано, як беззаперечний доказ ефективно діючого механізму бюджету участі за підтримки міської ради. Із шести учасників за підсумками відкритого голосування проект-фаворит по реконструкції дорожнього покриття вулиць Чигринівка, Кирстівка, Північна, провулків Польовий, Бригадний було профінансовано саме в рамках оголошеного загальноміського конкурсу бюджету участі.

Кожному з бажаючих, за умови досягнення 18-ти річного віку, повторно надається можливість написати проект, подати проектну заявку встановленої форми, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні та спостерігати за позитивними змінами в місті, які відбудуться в місті в 2020 році саме за вашої ініціативи. Увага! Терміни подачі проектів для участі в конкурсі обмежені – до 01 жовтня 2019 року. Тож поспішайте, ми чекаємо на ваші свіжі ідеї!

Детальна інформація про бюджет участі, його етапи та строки виконання, повний алгоритм процедури та порядку реалізації розміщено на цьому сайті у розділі головного меню (зліва) «Бюджет участі» – завантажити.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]