Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

підготовки військовослужбовців академії спеціалістів працівників військових україни збройних підвищення підготовка підготовку військової програмою військова студентів науково-педагогічних одеса) офіцерів запасу
Оголошення про набір на навчання
2019-05-21

Військова академія (м. Одеса) – це сучасний міжвидовий військовий навчальний заклад, який має глибокі історичні традиції та більш ніж вікову історію і здійснює підготовку військових фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр» для Збройних Сил України та інших військових формувань, мовну підготовку військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, підвищення кваліфікації військовослужбовців і науково-педагогічних працівників та підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу:

- підготовка військових фахівців;

- мовна підготовка військовослужбовців та працівників Збройних Сил України;

- підвищення кваліфікацій військовослужбовців та науково-педагогічних працівників;

- підготовка студентів за програмою підготовки офіцерів запасу.

У Військовій академії зосереджено потужний науково-педагогічний потенціал. Наукові ступені і вчені звання мають близько ста чоловік.

Військова академія (м. Одеса) має сучасну навчально-матеріальну базу, основу якої складають класи і лабораторії академії, оснащені необхідним навчальним і лабораторним обладнанням, зразками озброєння і військової техніки, технічними засобами навчання та сучасною обчислювальною технікою, а також комп’ютерні класи з підключенням до мережі Інтернет та бібліотека з читальним залом.

Для виконання вправ навчальних стрільб в пункті постійної дислокації є стаціонарний стрілецький тир, а також пневматичний та електронний тири.

Спортивні споруди та місця для занять з фізичної підготовки включають зал спортивних і рухових ігор, тренажерний зал, спеціалізований зал для рукопашного бою, спортивний майданчик з гімнастичними спорудами, майданчик для гри у баскетбол, смуга перешкод, футбольне поле із замкнутою біговою доріжкою.

Для проведення наукових досліджень та підвищення рівня навчального процесу у Військовій академії створені науково-дослідні лабораторії у складі факультетів підготовки спеціалістів високомобільних десантних військ, підготовки спеціалістів військової розвідки та спеціального призначення, підготовки спеціалістів матеріально-технічного забезпечення та підготовки спеціалістів ракетно-артилерійського озброєння.

Правила прийому до військової академії – завантажити.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]