Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

послуги відходів заборгованості побутових комунсервіс» вивезення україни твердих міста оплата шановні порядку отримані захоронення підприємством комунсервіс рішення підставі здійснювати повні
Оголошення КП "Комунсервіс"
2019-05-23

Шановні мешканці, фізичні особи-підприємці та керівники підприємств, установ, організацій міста Хорола!

Комунальне підприємство «Комунсервіс» нагадує про своєчасний розрахунок за отримані послуги по вивезенню твердих побутових відходів та в подальшому не допускати накопичення заборгованості.

Своєчасна оплата за послуги з вивезення твердих побутових відходів та зменшення накопиченої заборгованості – це запорука отримання якісних послуг для кожного споживача.

Оскільки КП «Комунсервіс» визначено виконавцем послуг з вивезення та захоронення побутових відходів на підставі рішення виконавчого комітету Хорольської міської ради (від 23 квітня 2019 року №36), то послуги надаються підприємством усім без виключення мешканцям міста. Відповідно й здійснювати оплату за отримані послуги повинні всі. Оплата проводиться на підставі укладених договорів та виставлених підприємством рахунків.

На сьогоднішній день налічується велика кількість боржників серед населення (мешканців приватних садиб, багатоквартирних житлових будинків), ОСББ, ФОП, підприємств, організацій та інших юридичних осіб. Не оплачуючи кошти за вивезення сміття, люди самі себе наражають на сміттєвий колапс. Через відсутність поточних фінансових надходжень робота комунального підприємства може бути частково або й повністю паралізованою, так як не буде змоги придбати паливо-мастильні матеріали для вантажних сміттєвозів, здійснювати ремонт автотранспорту та виплачувати заробітну плату працівникам за виконану роботу. У зв’язку з цим керівництвом КП «Комунсервіс» прийнято рішення про вживання радикальних заходів для стягнення заборгованості із споживачів.

Тож шановні споживачі! Звертаємо вашу увагу на те, що несвоєчасна оплата за житлово-комунальні послуги з Вашої сторони є порушенням низки законодавчо-нормативних актів, а саме: Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Житлового кодексу України, що тягне за собою відповідальність за несвоєчасне здійснення платежів за спожиті комунальні послуги.

Відтепер, при виникненні певної заборгованості, КП «Комунсервіс» буде стягувати цю заборгованість у судовому порядку зі всіма відповідними для боржника наслідками. Відразу попереджаємо, що боржнику, перш ніж оскаржити наявність заборгованості, потрібно буде довести в суді, що його життєдіяльність унеможливлює утворення побутових відходів і що ціла низка Законів України щодо відходів стосується всіх громадян, окрім нього.

Шановні хорольці! Вчасно і повністю сплачуйте за послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Закликаємо всіх дбати про чистоту рідного міста та дотримуватись правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в м. Хорол.

 

 

Адміністрація КП "Комунсервіс"

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]