Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Обранець долі
2020-02-11

Зодіакальна ера водоліїв об’єднала сильних, вольових людей, з особливими позитивними рисами характеру, які вирізняють їх з-поміж маси людей перш за все доброзичливістю, оптимізмом, високими морально-вольовими якостями. Під цим сузір’ям народжений і довгожитель нашого міста – Іван Іванович Головченко. Суботньої днини, 8 лютого 2020 року, сивочолому мудрому чоловіку виповнилося 90 років!

Міський голова Сергій Михайлович Волошин завітав на гостини до шанованого ювіляра разом зі своїми колежанками – головою ГО «Ветеран Хорола» і редакторкою газети «Наш Хорол» Галиною Михайлівною Козловою та керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Мариною Олегівною Тарабан, щоб висловити поздоровлення у колі його великої і дружньої родини.
  На особисте знакове свято з приводу «кругленької» дати до дорогого хорольця поважного віку, батька, тестя, дідуся і прадідуся злетілися, мов метелики на світло, усі його рідні. Іменинник у молодшого покоління завоював неабиякий авторитет і повагу, бо його добре і чуйне серце завжди відкрите, сповнене любов’ю і теплом.

Неозброєним оком було помітно наскільки дбайливо, лагідно і щиросердно відносяться до Івана Івановича його донька Валентина Іванівна та ціла команда родини Діденок: зять Валентин Григорович, внуки Роман і Олександр, невістки Аліна і Марина, правнучки Анастачія і Єлизавета. Неприховані емоції радості, по-дитячому непідробної щирості й вдячності випромінювалися іскристими вогниками в очах і ясній посмішці.

Герой цієї публікації пройшов довгий і тернистий життєвий шлях, але на складності ніколи не нарікав. Можливо саме тому вбачає секрет довголіття в оптимістичному налаштуванні на життя і душевній гармонії, вмінні тримати рівновагу й духовний баланс. Народився Іван Іванович у селі Титовка, Міллеровського району Ростовської області РФ на межі з українським поселенням Олександрівкою.

Після знайомства з майбутньою дружиною на Донбасі переїхав до мальовничого краю, на Хорольщину. Все життя трудився наш іменинник на ремонтно-будівельній дільниці (колишнє підприємство поблизу залишків цегельного заводу). Разом зі своє коханою дружиною Ольгою Василівною виростив і виховав єдину доньку Валю. Вкладені любов і турбота повернулися йому сторицею, бо на схилі прожитого віку він не знає самотності й печалі. Все те, що вкладене у добірному зерні, дало щедрі плоди.

Дорогий наш Іване Івановичу! Прийміть щиросердні вітання з нагоди такої поважної дати. 90 років – це дар долі для обраних, підсумок найважливіших життєвих етапів, коли багато пройдено, побачено, відчуто й зроблено. Здоров’я Вам міцного й довгих років життя, завжди такого ж радісного піднесеного настрою, як сьогодні, такого ж завзяття й оптимізму. Нехай тепло й затишок завжди панують у вашому домі, лунає гомінкий сміх, а душу зігріває сонячне світло в будь-яку погоду та пору року. Бажаємо ще, щоб із кожним новим світанком здійснилися усі Ваші мрії та сподівання.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]