Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Обличчям до людей
2020-08-10
   Міський голова Сергій Волошин завжди намагається повертатися обличчям до людей, а особливо до тих, хто потребує допомоги. Днями він дізнався про мешканку нашого Хорола Наталію Василенко. Розчулився її історією та непростою життєвою ситуацією, вирішив допомогти і особисто завітав до її помешкання на вулиці Заяр’я. 

Господиню дому відвідав неочікувано разом із її сусідом – Віктором Ємцем. Робочому візиту очільника міста вона була дещо здивована, але щиро й від душі рада.

Складні обставини долі змусили її шукати будь-якої сторонньої допомоги, щоб вирішити побутові проблеми і знайти кошти на лікування. Наталія має третю групу інвалідності загального захворювання, яка стала суттєвою перешкодою для працевлаштування.

Для призначення пенсії не вистачає загального стажу, а на одну зарплатню чоловіка доводиться жити в скрутному матеріальному становищі. Чоловік – Сергій Василенко працює машиністом розфасувально-пакувальних машин у ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

З першого враження сам будиночок і матеріально-побутові умови проживання дуже скромні. Проте у дворі ідеальний порядок, все чисто й впорядковано – відразу видно, де прикладається господарська рука. Захворювання опорно-рухового апарату не заважає Наталії Іванівні бути вправною господинею. Свою садибу вона перетворила в маленький едемський сад, у якому пишно квітують різнобарвні троянди.

Вивчивши наявний перелік документів, міський голова пообіцяв передати їх на розгляд виконавчому комітету для призначення адресної грошової допомоги на лікування. Десяте у цьому році засідання виконкому заплановане на 18 серпня, тож сподіваюся на позитивне вирішення питання. Таких людей не можна залишати наодинці з бідою і потрібно завжди простягати руку допомоги.

 
Автор: Ірина ГРИГОРАШ
 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]